Klíči T Shirt Dress Ženy Letné Beach Boho Bežné Vintage Bodycon Elegantné Party Black Sexy Bavlna Midi Sundress Plus Veľkosť

€8.20


Vlastnosti A Špecifikácie

Niečo, čo chceme povedať : 100% Bavlna, je veľmi mäkkej bavlny, a látka nie je tenké, nie cez. Bavlnené tkaniny, aby ste sa cítili v pohode v lete, Budete milovať tieto šaty. Jar, Leto, Jeseň je vhodná na nosenie. Práca, cestovanie, domáce, party je veľmi pekné šaty. Môžete nosenie pásu a kabát na zápas. Vysoká kvalita, vyrobené, uistite sa, že môžete použiť ju na dlhú dobu. KLÍČI má vždy zameraná na vysoko-kvalitné produkty, dúfam, že sa vám bude páčiť.

Umývanie Pokyny

Prať v studenej vody, zavesiť suché.

Doprava 1. Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. 2. Dodacia lehota: ako budeme loď vašej objednávky, sa musíme pripraviť vaše produkty, robiť prísne kvality-kontrolné testy a starostlivo package položky. Spätná väzba 1.Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr. Vďaka! 2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

Štítky: šaty žena, boho top, bodycon šaty ženy, tin šaty, boho oblečenie aus, bežné ženy, boho chic šaty žena, župan ženy, tričko mužov, uf vintage.


( 5 Hodnotenie )

Počet