Zriedkavé MJ Michael Jackson Bunda Royal Anglicko Odznak Elizabeth Pamäť Neformálne pre Výkon Zobraziť Punk Vojenské UK

€95.93


Je to tak úžasné a krásne.

Zriedkavé MJ Michael Jackson Royal Anglicko Odznak Elizabeth Pamäť Neformálne Bunda

materiál: kvalitný faux kožené bundy je tak úžasný , klasické , MJ nosené to na video , Tiež , môžeme prispôsobiť, aby pre ženy , deti a tak na TO JE tak NA NOSENIE A KOLEKCIE!!!

Skutočné položky farby možno mierne líšiť od obrázok zobrazený vzhľadom na osvetlenie pri obraz bol zastrelený. (Po nákupe,Prosím, masáž a povedzte nám, Čo si VEĽKOSŤ potrebujete ,Ak neviete, ako si vybrať,Prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám Návrhu.)

Najlepšie napodobniť , výkon , zber , Darčekové a dokážte, že je čas, aby vaše bunda teraz najlepšie pre výkon zberu darček Tiež, máme iné Michael Jackson oblečenie a zamestnancov v mojom obchode , prečo si pozrite , oceniť Všetky položky budú odoslané (okrem prispôsobiť, aby) do 48 pracovných hodín po prijatí platby (OKREM víkendov a sviatkov)

niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na lodnej dopravy a miestnych zvykov /cla/post Dodacia lehota je odhadnúť .dúfam, že za pochopenie!

Budeme doprava Zadarmo položiek, DHL global mail , EMS,UPS ,ostatné Express viac ako $200 na celom svete

potrebné 7-12 dní

Ak chcete, aby sa v zhone , prosím, kontaktujte nás pre detai

Štítky: harri potter, black panther cosplay, mtb pedále shimano, mince elizabeth, cosplay michael jackson, cosplay radu jojo, armáda bunda m65, zomrie michael jackson, mikael jackson kostým, shiseido.


( 0 Hodnotenie )

Počet