Presnosť Zdvíhanie Motora Kovové 4 MM Planetárny Zníženie Stepper Motor Kovové Klzné Tabuľka (guľkové Ložisko)

€11.41


modname=ckeditor

Úplne nové miniatúrne dva-štyri fázy-drôtu 4 MM stepper motor s planetárna prevodovka. Planetárnej prevodovka prijíma všetky-kovová konštrukcia, vrátane kovu vonkajšie steny a druhej úrovne metal gear, a potom poháňa presné nakrivo, rod push kovové jazdec hore a dole. V zátvorkách sú v podstate vyrobené z kovu, a pól používa ultra-miniatúrne presné guľôčkové ložiská.

Existujú dva typy a a B v tejto dávky motory. Rozdiel medzi týmito dvoma typmi je len dĺžka kábla. Na stepper motor, prevodovku a kovového krytu sú všetky rovnaké. Tento dávkový motorov je vo veľkom, ale to je úplne nový a nepoužitý. Hoci motor je stonka je potiahnuté s maslom, celú dávku motory môžu byť povedal, aby bol originálny motory, a chybné výrobky nie je možné vybrať. Odhaduje sa, že originály sú priamo scatter. Vlhkosť-dôkaz agent je stále vo vnútri, keď to vyjde. Najdôležitejším bodom je, že továreň dátum A-typ motora je júl 5, 2019. Vezmite prosím na vedomie, že je pôvodné dátum stepper motor. Tento čas je motor v Japonsku je tretia. Micro stepper motor združenia, bude odoslaná na Zhaowei továreň na montáž na zníženie motor po opustením továrne. Teraz je to už 8. augusta. To môže tiež byť súdení z času, ktorý je úplne nové nepoužité originálne zníženie motora. Maslo je rozmazané a beží hladko. (Ex-factory dátum B motor je December 25, 2018)

Presnosť tejto miniatúrne planetárna prevodovka je úžasné. Vonkajší priemer all-metal planetárna prevodovka je len 4.25 MM, a jeho planetárna prevodovka nemôže vidieť jasne, ktorú voľným okom. To môže byť rozlíšené pomocou rozšírenej zrkadlo. Je to úžasný výrobok vyrobený v Číne. Kovové klzné tabuľky je tiež veľmi presné a stabilné. Pripojenie motora, skrine prevodoviek a kovové klzné tabuľke sú všetky laserom zvárané. To je veľmi presné a pevné. Táto časť je vyrobená Shenzhen Zhaowei. To je takmer bezchybný. To je naozaj úžasné výroby. Remeslá. Zhaowei nevyrába micro krokové motory sama o sebe. Na krokové motory sú kúpil späť. Tento čas využíva mini krokové motory Japonska Sankyo. Kvalita je tiež veľmi dobré. Kolíky z predchádzajúcej dávky z motory sú veľmi ľahko rozbiť. Akonáhle táto chyba bola odstránená, celý zamerané motorových štruktúra je veľmi robustný, tentoraz motor je ideálny, presné, ultra-miniatúrne zdvíhacie krytu motora.

Jazdec zdvih: cca 12 MM Motor fáza odporu: cca 14.4 ohm Hmotnosť: 2.68 g

Štítky: stepper tabuľka, 4 mm hriadeľa motora, lineárne list stepper motor, motor výťahu tabuľka, tabuľka výťah urob si sám, 4 mm dc motor, lcd tlačiarne, nema stepper, zvukový pult, stojan, 17 nema stepper motor.


( 0 Hodnotenie )

Počet