Zimné Rukavice pre Mužov a Ženy, Anti-Slip Nepremokavé Inovované Dotykový Displej Windproof Rukavice Cyklistické Úlety Teplé Rukavice

€4.14


Funkcie:

*1. Použiť double-layer nepremokavé tkaniny tkaniny, plus zamat a bavlny vo vnútri, integrovaná heat skladovanie, elastický remienok na tie ústa, dvojité vetru a teplo.

*2. Povrchová vrstva je vode odolný, kvapôčky vody automaticky kondenzovať a posuňte off, a vnútorná nepremokavá taška ďalej zabraňuje rukavice z toho, že je mokré.

*3. Ruky a pol opierky sú pripojené s non-slip PU kožené, tak, že uchopenie je silnejší, rukoväť je pohyblivejšia, nositeľné a trvanlivé.

*4. Ruky sú vyrobené z non-slip dotykový displej PU materiál, ktorý môže priamo pôsobiť dotykovým displejom.

*5. Elastické kapely dizajn zápästia automaticky zmenší, účinne uzamkne teplota, a je viac vetru a teplé.

Špecifikácie:

Materiál: Nylon

Farba: čierna, sivá ( ako na obrázku)

Veľkosť: M/L/XL/XL

Hmotnosť: XL asi 250 g/pár

Platné scény: uplatniteľné na rôzne vonkajšie scény, ako je lyžovanie a jazda na bicykli

Obsah Balenia:

Pár rukavíc

Poznámka:

1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale vzhľadom na rozdiel v okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Vezmite prosím na vedomie, že.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: rukavice ženy, muži zimné nepremokavé teplé ruky rukavice, v zime teplé rukavice pánske, nepremokavé teplé zimné gamaše prechádzky, nepremokavé lyžiarske rukavice zimné teplou termálnou lyžovanie, nepremokavé teplé zimné kombinézy mužov, rukavice kožené, rukavice mužov, rukavice pracovné, mitten.


( 0 Hodnotenie )

Počet