C Aventik No-See-Um ôk Námestie a Kužeľovej Mosquito Net Posteľ pre 2 Možnosti, Šedá Farba, Indoor & outdoor / Vonkajšie Použitie

€17.36


Materiál a Dizajn: recyklovateľného materiálu. Použitie No-See-Um ôk, ktoré má viac dier než 300 otvory/inch2 mosquito net na trhu. Malé vrecko na spodnom rohu je unikátny dizajn, môžete dať kamene na to, aby sa zabránilo net z otriasa. Dva otvory s veľkým množstvom prekrývajú sú plne double-chránené čistý, prevencia komárov bez slepej uličky. Svetlo Šedá Farba sieťky, absorbuje oveľa menej tepla a ponúka dobré prúdenie vzduchu a vyššiu viditeľnosť ako čierna oka.

Námestie Mosquito Net: Dve veľkosti na výber: Jedna veľkosť (80" L x 71" W x 80" H, 24 oz/680g) sa hodí queen size bed, ostatné veľkosti (85" L x 77" W x 80" H, 25oz/710g) je vhodný pre dvojité k king size posteľ. Táto prémia mosquito net je väčší než väčšina iných sietí, aby dokonale cez vonkajšie stoly a stoličky, veranda hojdačka, detská postieľka, piknik stoly a viac. Klasický obdĺžnikový štýl dizajn maximalizuje pokrytie s minimálne hmotnosti a zabalený veľkosť.

Kužeľová Mosquito Net: Jedna veľkosť: Špecifikácia: Hmotnosť:25,4 očakávané oz / 720 g. Veľkosť: Čistá Výška - 8.5 ft. so širším hornej obruč z 26in. Obvod Spodnej časti Net – 42ft (504 palcov). Použiteľné na rôzne modely posteľ, vrátane jedno lôžko/oddelené postele/King bed/Queen bed, atď. Toto je nekompromisnej kvality. Vyberte si naše mosquito net - vy a vaša rodina si najlepšiu ochranu. Je tiež ideálny pre kempovanie, pre použitie na detské ihriská alebo pri cestovaní v trópoch.

Výhoda: Tieto siete sú práčka bezpečné. Lemovanie dizajn otvorenia robí mosquito net fit lepšie bez curling. To môže byť uvedený vo vnútri veľký stan udržať otvorené dvere, alebo to môže byť len navliekol na strom, aby vám spať pod hviezdami, ale bez bodnutie hmyzom, dáva viac slobody pre pohyb než bežné stany alebo Prístrešia tašky. Tento komár stan sa ľahko zmestí do batohu a carry-na stravovanie batožiny, nastavenie a fold to všetko sami, keď idú na skauti.

Funkcia: Tento komár sieťovina je vhodný pre vnútorné a vonkajšie. Mosquito net slúži ako prírodné hmyzu ochranu. Nie zaobchádzať s chemickými látkami. Úžasné holičské pre vašu spálňu. môžete zaspať s lepšou náladou. Tento sieťovina je ideálny pre všetky vaše cestovné dobrodružstvo, ako je táborenie výlety, turistika, dokonca používajú v záhradke pozoroval hviezdy. A chránené od komárov, no-see-ums, lietajúci hmyz, včely, lienky a iné otravné chyby, zatiaľ čo budete spať vonku.

Balenie: 8 bodov visí systém don' t si vyžadujú špeciálne zručnosti, pre domáce a cestovanie. Môžete zavesiť ho z rohov vášho štyri-post posteľ alebo každý strom pobočka pre pridanú dotyk štýlu a elegancie. Výška sa môže voľne upravené podľa vašich potrieb. Keď je nastavená správne, to je veľké pole-tvar, a rozhodne dosť veľký na to, aby kryt plnej veľkosti matrac. Extra reťazec a vykonávať puzdro. Super ľahký a ľahko cestovať v rámci vaša príručná batožina.

Štítky: parure de lit 200, 1 Osobu Stan, stany outdoor camping 2person, vták vonkajšie, mesto vankúš, komár stan, tábor vonkajší stan, čistý stan, lôžko dieťa stan, tábor, stan cestovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet