Drop shipping nastaviteľné nerezový náramok Jack &Jill DIY kúzlo Náramok Šperky

€4.88


Vítame vás na našich Predajniach! Accepct Drop Nakupovanie a wholse objednávky Vám Prajem Šťastný Doprava V Našom Obchode !

Stav: Úplne nový Veľkosti Opatrenie:

k dispozícii v 19 cm,20 cm,21 cm,22 cm Farba:

POZLÁTENÉ SO Smotanou, Perla Materiál: Olovo a nikel zadarmo Hmotnosť 60 Gram

Kliknite na nasledujúci obrázok na výber 1908 náramok

Kliknite na nasledujúci obrázok na výber DST náramok

Sľubujeme, že sme skontrolovať tovar pred dodaním. Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť & exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátiť položiek

Platobné Podmienky:

Prijímame len Escrow .

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.

Poštovné A Odovzdanie:

1.Podmienky Prepravy:

Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

2.Lodné Spoločnosti:

Podporujeme zásielky "Čína post" "EMS" "DHL" "UPS".

UPS,to je o 5 dní pre dodanie.

DHL je asi 5 dni pre dodanie.

EMS je o 10 dní na doručenie.

Čína Príspevok Air Mail,je to o 15-25 dní za doručenie.

Ak potrebujete pomoc pri výbere rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť.

Vrátenie Peňazí:

Vrátime v prípade sme nezaznamenali v rámci dodacia lehota

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

UPOZORNENIE: Množstvo je obmedzené a mení rýchlo, výmenu alebo vrátenie peňazí budú ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. My vám odpovieme vám do 24 hodín.

Ďakujeme za vašu podporu!

Štítky: príležitostné šaty vrecku, muž náramok tachometra, marilyn manson tričko, rýchlomer vintage náramok, viera, nádej, láska šperky, nin t tričko, 1994 tričko, marilyn manson tričko, marilyn manson plagát, dortmund tričko.


( 0 Hodnotenie )

Počet