CH-926 Multi mincovníka 6 Mincí, Automat/Arkádová hra, stroj Programovateľné CPU Mince Výber inteligentných Mince Validator

€21.22


CH-926 Multi mincovníka 6 Mincí, Automat/Arkádová hra, stroj Programovateľné CPU Mince Výber inteligentných Mince Validator

Popis

CH-926 je multi mince výber, môže prijať až 6 druhov rôznych mincí v rovnakom čase. Tento typ mince výber je široko používaný v Automat,Arkádovej Hry, Správu stoličky, a iné self–management systém. CH-926 je založená predovšetkým na materiál, hmotnosť a veľkosť identifikovať mince. Používame najaktuálnejšie algoritmus návrhu softvéru. Preto, CH-926 je veľmi stabilné a presné, aj keď sa zmení podnikateľské prostredie, ako sú teplota a vlhkosť, atď., aby sa zvýšila presnosť, odporúčame inú verziu mince používať iný kanál, ak chcete nastaviť.

Funkcie

(1)Schopné prijímať všetky na celom svete Mincí a Žetóny.

(2)Inteligentný PROCESOR softvérové ovládanie a vysokú presnosť .

(3)Samostatne zárobkovo programovanie bez PC.

(4)Akceptovať 1~6 rôznych druhov mincí v rovnakom čase.

(5)Voľný nastaviť strukoviny' výstup.

(6)Zabrániť nielen elektrickým prúdom, ale aj elektromagnetické rušenie.

(7)Automatické self-test pre problémy.

Špecifikácie

Používateľská Príručka

Proces Nastavenia pre Parametre

(1)Stlačte tlačidlo "Pridať" a "mínus" tlačidlá v rovnakom čase na približne tri sekundy a potom písmeno "A" sa objaví z LED displej.

(2)Stlačte tlačidlo "nastavenie" tlačidlo raz, a písmeno "E" sa zobrazia. Ďalej nás tlačidlá, ak chcete vybrať, ako mnoho druhov mincí by ste chceli použiť, a potom stlačte tlačidlo"nastavenie" znovu tlačidlo dokončiť.

(3)písmeno "H" sa zobrazia po stlačení tlačidla. Používať "Pridať" a "mínus"tlačidlá vybrať si, koľko vzoriek by ste chceli pridať neskôr. Ďalej stlačením tlačidla"setup" znovu tlačidlo dokončiť.

(4)písmeno "P" sa zobrazia po stlačení tlačidla. Používať "Pridať" a "mínus" tlačidlá vyberte veľkosť výstupné signály/impulzy, ktoré chcete. Množstvo limited je 50-krát. Ďalej stlačením tlačidla "setup" tlačidlo dokončiť.

(5)písmeno "F" sa zobrazí po stlačení tlačidla. Používať "Pridať" a "mínus" tlačidlá na výber presnosť. Hodnota je od 1-30, a 1 je najpresnejší. Zvyčajne 5-10 bude v poriadku. Ďalej stlačením tlačidla "setup" tlačidlo dokončiť.

(6)zatiaľ ste úspešne nastaviť prvé mince. prosím, opakujte všetkých vyššie uvedených postupov, kým ste nastavili všetky mince. Písmeno "A" sa opäť objaví po všetky uvedené postupy sú hotové.

(7)Stlačením tlačidla "setup" tlačidlo, a písmeno "E" sa zobrazia. Nakoniec, vypnite a zapnite napájanie. Nastavenie bude uložené.

Môžete začať vzoriek po dokončení inštalácie. Prosím vyberte aspoň 20 mincí. Odber vzoriek procese bude mať vplyv na presnosť mince výber.

Odber vzoriek

(1)Stlačte tlačidlo "nastavenie" tlačidlo a potom písmeno "A" sa objaví z LED displej.

(2)Stlačte tlačidlo "nastavenie" znovu tlačidlo a potom písmeno "A1" sa zobrazia. Ďalej začať vložiť vzorky mince. LED displej ukáže, koľko mincí ste vložiť. Písmeno "A1" sa opäť objaví po hotové.

(3)Stlačte tlačidlo "nastavenie" znovu tlačidlo a potom písmeno "A2" sa zobrazia. Ďalej Štart do vzorky, 2. mince, a opakujte Č. 1 a Č. 2, až kým sa všetky mince sú nastavené .

(4)Po ukončení odberu vzoriek, stlačením tlačidla "setup" tlačidlo. Písmeno "A"sa objaví, potom vypnite a zapnite napájanie. Teraz môžete začať používať.

Štítky: starožitný jade, fx2n plc, vintage predajné automaty, legi pazúr stroj, prenájom arkádovej hry, acceptor, arcad, automat občerstvenie keto, konzola z nehrdzavejúcej ocele, pinball arcade machine.


( 2 Hodnotenie )

Počet