Úsek Armstrong Žaba Jungle Lesných Zvierat Super Úsek Krútenie, Ohýbanie, Ťahanie Hračky Novinka Hračka

€7.43


10 cm/4inches Úsek Žaba

Úsek Žaba:deti milujú ohýbať,prebiť,úsek tejto zábavnej žaba! Gumené žaba:soft touch,nepremokavé,najlepšie spí partner pre deti Učebné zdroje:ponúkame ich realistické frog pre deti zbierať,prichádza s žaba štúdium karty. Mini žaba hračky:smelless,Eco-friendly,žuvacie,nech deti rastú šťastne a zdravo

Poštovné 1) Budeme balenie a doručenie zásielky do 2 pracovných dní. Tam môže byť trochu oneskorenie pri dovolenku. 2) vyplňte Prosím vaše celé meno a správnu adresu opatrne, nie sme zodpovední za svoje chyby. 3) nie Sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane. Cla sa povinnosti a zodpovednosti občana vo vašej krajine, takže kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, ktoré vznikli. 5) Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo iné medzinárodné príspevok. Zvyčajne, dodacia lehota je 10 až 30 pracovných dní, podľa vašej krajiny. Ak nemôžete prijímať položky do 30 dní, prosím, neváhajte ma kontaktovať o pomoc. Platba 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT, všetky hlavné kreditné karty a všetky ostatné bezpečnú platbu cez ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 2) Po-predajný servis, Sme sa usilujú o 100% pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre riešenie kedykoľvek. O nás 1)ACSY HRAČKA je profesionálny hračka obchodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá hlavne na export obchodu hračky, hry a party dodávky.Dúfame, že prostredníctvom magické hračky priniesť svetlo a šťastia na každé dieťa.Máme viac ako 1000 družstvo výrobcov a desaťtisíce produktov, ktoré sa predávajú aj vo viac ako 50 krajinách a regiónoch, vrátane Spojených Štátov,Taliansko, veľká Británia, Rusko, Španielsko a Nemecko. 2)Niektoré výrobky môžu mať nie sú uvedené, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek požiadavky, ja odpoviem vám čo najskôr.

Štítky: superm, úsek hračka, model dinosaura, žaba, stres úsek, príslušenstvo žaba, batman úsek armstrong, sasuke hračka, armstrong doprava, leg stretch.


( 1 Hodnotenie )

Počet