Reflexné, Fluorescenčné Beží Postroj Muži Ženy Bezpečné Vesta pre Šport, Outdoor Noc &T8

€6.68


Reflexné, Fluorescenčné Beží Postroj Muži Ženy Bezpečné Vesta pre Šport, Outdoor Noc &T8 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Môžu byť zavesené na batoh! Zložte ho a dať ho do vrecka, keď nie v použitie.Reflexná vesta je ľahká a flexibilná reflexná vesta, veľmi vhodné pre beh, jazda na bicykli, alebo mopedu na koni!

2. Jedna veľkosť vyhovuje najviac. Na neon vesta môže byť ľahko fixuje kliknite na pracky, a môže byť upravená, kým sa perfektne hodí.

3. Maximálny viditeľné vzdialenosť vesta je 500 metrov, ktoré môžu zlepšiť bezpečnosť, keď ste v tme.Reflexná vesta je ľahká a flexibilná reflexné popruhy, veľmi vhodné pre beh, jazda na koni, motoriek, na koni alebo na koni.

4. Reflexné vesty nahradiť tradičné reflexné vesty.Hlavným dôvodom je diskrétny dizajn vhodný pre všetky vekové kategórie, a to je odev, ktorý môže byť použitý vo všetkých situáciách, čo vám umožní zostať viditeľné a bezpečné v cestnej premávke.

5. Na reflexná vesta je ideálny pre prijatie ste v aute v noci, alebo ju používať v psom. To zvyšuje bezpečnosť, keď ide von, a vesta môže byť až 500 metrov.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Nylon+ svetlé reflexné pásky

Veľkosť: 7.89*3.15*3.15 v

Balenie Obsahuje:

1 x Reflexná Fluorescenčné Beží Postroj

Štítky: grein ovládli muži, fialová vesta reflektor, bunda trezor, pánty ovládli muži, športové reflexná vesta, motocykel bezpečnostná vesta, odrážať vesta muž, spustiť vesta, svetelný reflektor vesta, fr reflexná vesta.


( 0 Hodnotenie )

Počet