105 cm Široké Kožené Kvet Taška cez Rameno Popruh Nit Petal Pás Obag Kovové Spony Peňaženky Žena Panelled Kabelka Pás Príslušenstvo

€7.86


Informácie O Výrobku

Kód produktu: ST018 Materiál: pu koža Použitie: jeden-ramenné, crossbody rameno Farba: 24 dostupné Veľkosti: 4.0 cm šírka, 105 nastaviteľná dĺžka Kovové vešiak: zlato , ak budete potrebovať ďalšie farby vešiak, prosím, kontaktujte nás prvý.

Nákup Oznámenia

1)Objednávka viac ako USD $5, parcela bude odoslaný do Číny Registra post air mail, www.tantra-egypt.sk štandardná doprava, ePacket a tak ďalej; 2)Aby menej než USD $5, parcela bude odoslaný do Číny Riadnym post air mail, www.tantra-egypt.sk uložiť náklady,ktoré nie je možné sledovať. 3)Objednávka viac ako USD $150, pozemok budú odoslané prostredníctvom DHL, EMS, Fedex alebo DPEX zadarmo. O Farieb: Kvôli rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Prosím, uistite sa, že môžete to prijať pred objednávke. O Veľkosti: Tam bude 1-3 cm normálne drobné odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-10 dni, aby sa dospelo.môžete zanechať správu nám, aby sme prebrali detaily. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? O Číne Post, ePacket, môžete používať sledovacie číslo na tento odkaz (www.17track.net/en) sledovanie zásielky. O www.tantra-egypt.sk Doprava, Pls skontrolujte prepojenie (global.cainiao.com) sledovanie zásielky. Je tam všetky dane colný? V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim.

Štítky: spona, falošné nai, vták hojdacia sieť, obag vrecku, boutonniere svadbu, rez die kože, rose nastaviť, taška obag, taška spona, spona kabelka.


( 0 Hodnotenie )

Počet