Kvet Darčeka DIY Darčeka Kocka Tvar Darčeka Inovatívne Darčeka Výročie Darčeková Sada Pre Narodeniny, Výročie Svadby A V

€14.57


Odrážky:

1、Praktické Použitie: Ak chcete urobiť niečo skutočne špeciálne a úžasné, oslavuje váš partner, mama, priateľ alebo dôležitý míľnik, potom sme tento špičkový box pre vás, ktorý môže byť videný ako darček.

2、Jednoduché Použitie: môžete otvoriť DIY darčeka potom si môžete dať kvety v strede vášho srdca, a viacnásobný mini darčeky pre svojich blízkych. Môžete pridať dotyk elegantné šperky, foto rámčeky, kyticu kvetov a ďalších prekvapení, na najdôležitejších ľudí vo vašom živote.

3、prvotriednej Kvality: na Rozdiel od iných výročie prekvapenie boxy, naše HOBBY foto rámček má malý magnet, aby to ťažšie otvoriť. Vonkajšia časť je vyrobená z flanel, ktorý robí box odolnejšie. Heart-shaped box je vyrobený z plastu a kvety môžu byť umiestnené vo vnútri.

4、Očarujúce Farby: Tento jedinečný dar box ponúka výhodu,, je, že obsahuje dve farebné varianty, ružová a matnej čiernej farbe. To vám ponúkajú úžasné DIY dary, aby vaša priateľka alebo priateľ.

5、Široké Uplatnenie: pole môže poskytnúť roztomilý darček zobrazí na Valentína, výročie, narodeniny alebo dokonca aj svadobné party. Sme si istí, že váš partner bude prekvapený nájsť viac darčekov v tomto multi-vrstvený box.

Špecifikácie :

Názov: Magic Cube Darčekovej Krabičke

Použitie: kvet darčekovej krabičke, návrh, narodeniny darčekovej krabičke

Veľkosť(cca): 24 cm*24 cm*22 cm/9.45*8.66 v

Balenie Zoznam:

1*Box

1*Darčeková Taška

Štítky: narodeniny dekor, darček valentin, box kvet, jewerly organizátor skladovanie, kvety ruže box, st valentin, halloween svadba darčekovej krabičke, inovácie v afrike, colar moana, mužov, darčeky box.


( 3 Hodnotenie )

Počet