Tote Tašky -Opakovane-Nákupné Tašky Darčekové Tašky s Zložené Potraviny Kompaktný Tašky Stroj Umývateľný,Sivá,5 Pack

€9.64


p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } X-VEĽKÉ KAPACITY & TRVANLIVÉ: opakovane potraviny tašky sú veľmi veľké, ktorý môže mať až 50+ libier potravín a opakovane s potravinami tašky sú vystužené s zaujatosti pásky, ktorá z nich robí podržte ťažkých bremien bezpečne. Dlhé rukoväte umožňujú ručné držanie alebo nosiť na ramene, pre jednoduchšie nosenie, ideálne nákupné tašky pre kupujúceho, potraviny, cestovné, skladovanie, turistika a praktické pre každodenné použitie!

ĽAHKO NOSIŤ a ECO-FRIENDLY: skladacie tašky možno ľahko sklopiť do pripojené vrecko-veľkosť puzdro, takže môžete vykonávať opakovane vrecia v kabelke alebo v aute bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta. Pri opakovane nákupné tašky sú otvorené, puzdro, ktoré je záhyby do je skvelý telefón majiteľa. Opakovaným s potravinami tašky & vedenie plastové zo skládky & oceánov!

RIP-STOP TKANINA & DARČEKOVÉ TAŠKY: opakovane nákupné tašky sú vyrobené z Oxford tkaniny tkaniny, ktorá je ideálna látka pre nákupné tašky. Je Ľahká, ale VEĽMI Robustná a Odolná voči Trhliny. opakovane darčekové tašky súbor obsahuje 5 kusov. Ideálne ako bachelorette/Christmas party láskavosti módne darčeky pre ženy a dievčatá!

STROJ UMÝVATEĽNÝ & opakované použitie: Je umývateľný je potrebné pre každý opakovane vrecia. Všetky opakovane nákupné tašky sú Stroj Umývateľný! Hoďte ich priamo do umývačky a šetrite svoj čas! Môžete ich opätovné použitie a znížiť svoju uhlíkovú stopu a plastové využitia vlastniť opakovane vrecia.

Farba:šedá

Materiál:Oxford handričkou

Veľkosť:15.5*38.5*41 cm

Obsah Balenia:

5*Tote Tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: kabelka, ike, cinnamorol, taška longchamp, vrecka na prach tašky, zlato gucci taška, tote taška, okrem jersey, gauč skladovanie, veľké šnúrkou tašky.


( 1 Hodnotenie )

Počet