SAMD21 M0-Mini. 32-bit ARM Cortex M0 core. Kolíky UnSoldered. Kompatibilný s Pc Zero, Arduino M0. Forma Mini.

€7.06


Popis:

Sme radi, predstaviť nové možnosti v RobotDyn produkt rodinu! Teraz môžete získať úplnú SÚPRAVU vrátane základnej Dosky + USB kábel + Breadboard + Štít (v niektorých Súpravy) za cenu jednej Doske. Odteraz už nebudete musieť odpad váš čas a snažia komponentov a kontrola mnohé sporné miesta. Len jedným kliknutím dostanete všetko na okamžitú realizáciu vášho projektu. Jednoduché, spoľahlivé, vysoko kvalitné. V jednom preukázané obchodu. Robotdyn: pretože sa staráme.

SÚPRAVA obsahuje MicroUSB kábel + Breadboard Na RobotDyn SAMD21 M0-Mini predstavuje silný, 32-bitové rozšírenie Arduino UNO platformy, ale malá veľkosť, ako Mikro alebo Nano . Predstavenstvo je napájaný Atmel je SAMD21 MCU , s 32-bit ARM Cortex® M0 core. Kompatibilný s Pc Nulu a Arduino M0 . Na SAMD21 M0-Mini rada rozširuje rodinu tým, že poskytuje vyšší výkon, čo umožňuje rôznych projektových príležitostí pre zariadenia, a pôsobí ako skvelé vzdelávací nástroj pre učenie o 32-bitová aplikácia rozvoja. Zero aplikácie rozpätie od smart internet vecí zariadení, nositeľné technológie, high-tech automatizácie, bláznivá robotiky. Predstavenstvo je napájaný Atmel je SAMD21 MCU, ktoré funkcie 32-bitové ARM Cortex® M0+ core. Jednou z najdôležitejších funkcií je Atmel Vloženého Debugger ( EDBG ), ktorým sa poskytuje úplné debug rozhranie, ktoré nie je potrebné ďalšie hardvér, čo značne zvyšuje jednoduchosť používania softvéru ladenie. EDBG tiež podporuje virtuálny COM port, ktorý môže byť použitý pre zariadenie a zavádzač programovanie. * Ochrana Pin-hlavičky UnSoldered. Foto:

Dokumenty

Dokumenty (návody na používanie, schémy, atď.), odkazy: Robotdyn.com/SAMD21-MINI-EN — Medzinárodné; Robotdyn.ru/SAMD21-MINI-RU — ruský.

* Pre získate podrobné informácie o výrobku, návod, schematický diagram, rozmer diagram, príručky a softvéru, Pls navštívte oficiálnu stránku produktu

Štítky: seeeduino xiao, 02 nixie, samd21, sn65hvd230, zraziť snímača modul, arduino robotdyn, klávesnica matice, mikročip samd21, cortex m3, arduino mini pro.


( 2 Hodnotenie )

Počet