HW 15905 Jeans Man Slim Fit, Úsek, Darček Pre Muža Džínsy ,Európskej Veľkosť, Komfort, turecký, Стильный дизайн,Homme Denim Štýl

€31.35


Tu je Viac O NÁS!!

Najlepšiu kvalitu Textilný, Odevný a Kožiarsky priemysel je Vyrobený v Turecku!

Všetky Vysoko Kvalitné Top Značiek, ktoré sú Vyrobené v Turecku.

Najnovšia Móda, Nové Technológie a Inšpiráciu!

Fair Trade je naša Míľnik. Pracujeme s dobrými ľuďmi. Používame bez detskej práce . Sme inšpirovaný multikultúrnej hlboké

história Anatolian ducha. Sme Ortuť E-Obchodná Spoločnosť, ktorá sa narodil pre tento.

Naším cieľom je pripojiť najkvalitnejšie produkt Turecka, Zákazníkov a Predajcov.

My si najnovšie módne a brandnew oblečenie pre vás.

Maloobchod a veľkoobchod obidve si môžete zakúpiť u nás.

Kvalita je zaručená.

Pošleme veľmi rýchlo na vaše dvere, z Turecka.

Prečo HW DŽÍNSY ? Špeciálne spracovanie, najlepšie kvalitných materiálov, nové módy,2020 štýl, inšpiráciu, kvalita je skryté v detailoch! %98 Bavlna, %2 Lycra Slim Fit Real Európskej Veľkosť, sedí perfektne. Navštívte náš obchod pre iné výrobky. Neváhajte sa opýtať ak máte akékoľvek iné furtoeher otázky. Chceli by sme, aby naše cutormers spokojný.

Majú príjemné nakupovanie!!!!

MODEL SHOW 15905 AKO UMÝVANIE NOVEJ SEZÓNY SMART CASUAL PLÁŠŤOV PRE MUŽOV

HW DENIMS PRE MUŽOV OD 22$

Vážení Freind Venujte Prosím Pozornosť, Než Si Miesto Vašej objednávky

Prosím, nechajte 2-3 chyby, prosím, aby tento veľkosti grafu ako odkaz.

1 palec = 2.54 cm

Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Meranie: Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Prosím vyberte si veľkosť, na základe výška Prosím, láskavo pozrite si skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom/ponúk. Môžete vidieť measurment podrobnosti o každom výrobku pri výbere veľkosti. Môžete vždy s opýtajte sa na nás obrátiť sa na naše stanovisko . Kúpiť s dôverou dôvodov: 1. Pôvodné Priameho Predaja, Cena, Tovar Skladom, Včasné Dodanie, Poštovné Sledovania. 2. Všetky položky bude prísne testované pred odoslaním. 100% Záruka Kvality. 3. Sme sú poctivé a spoľahlivé. Sme nový predávajúci a tešíme sa dostať 99% pozitívnych ohlasov a dodávajú starostlivo vybrané kvalifikovaný tureckých výrobkov do celého sveta. PRE VIAC INFORMÁCIÍ A FOTOGRAFIÍ PLASE PREJDITE NADOL ZOBRAZIŤ FOTOGRAFIE VÝROBKOV!

Štítky: islam krúžok pre mužov, muži moslimských krúžok, islam krúžok, kolenný chránič volejbal, giyo zámok, nylon podporu, zirkónmi mužov krúžok, camewin koleno, koleno trezor, cyklus pre dospelých.


( 1 Hodnotenie )

Počet