2018 S LCD displej Diagauto Diesel CR508 Common Rail Tlak Tester a Simulátor

€63.92


Diagauto Diesel CR508 Common Rail Tlak Tester a Simulátor Železničnej Tlak Tester CR 508 LCD Displej s výrobnú Cenu

CR508 Common Rail Tlak Tester a Simulátor

Top 6 Dôvodov, prečo Si CR508 Common Rail Tlak Tester a Simulator:

1) CR508 je najnovší upgrade železničnej tlak tester, to môže vyskúšať druhy common rail snímače tlaku z dieselového motora, patrí BOSCH,DENSO,DELPHI.

2) CR508 je prenosný paliva-spôsob tlak tester a simulátor. Okrem test, CR508 tiež môžu byť použité pre simuláciu paliva tlak, že univerzálny skener nemôže mať. Simuláciami, používatelia môžu stimulovať pohodlne pre vyhľadávanie problémov na palivo spôsobom.

3) CR508 Naftový Motor common rail tlakovú skúšku možno ovládať jednoducho s vysokou presnosťou vyhnúť zložité operácie v porovnaní s predchádzajúcim použitie mechanický manometer tlaku, trubka a problém spôsobený ďalším faktorom vstupom poškodeného paliva injektor a potrubia škody , séria negatívny účinok spôsobený tým, že únik ropy .

4) CR508 výrazne zlepšuje efektívnosti práce.Najdôležitejšie je podľa štandardných údajov na hľadanie štartovania motora ťažkosti a energie, spôsobených nedostatkom engine fault zabezpečovací nástroj je uzavretý, s štandardných prevádzkových železničnej tlak údajov a podrobnosti o poruchu, ktorá môže rýchlo viesť opravy zamestnancov na odstraňovanie porúch a opravy detekcia common rail. Je to skutočne stali nepostrádateľnou diagnostický nástroj

5) Na posúdenie, či je common rail tlak je normálne na základe porovnania výsledkov testovania a štandardné údaje.Zvyčajne označujú nižšie problém o motor, ak common rail tlak je unnormal.

Motor je ťažké, ak chcete začať alebo sa nepodarilo spustiť.

Motor nemá moci.

Výkon motora nie je stabilný, alebo niektoré vysoké niektoré nízke.

Motor lezenie bezmocní.

6) CR508 podporuje všetky common rail snímače tlaku, vrátane Bosch, Denso a Delphi; rozsah merania zahŕňa 0MPa na 200Mpa. Presnosť je až do veľkosti 0,01 MPa. Adaptívny režim merania je prijatý na CR508. Užívateľ nie je potrebné, ak chcete vybrať, a produktu, môže automaticky rozpoznať typ pripojených snímačov pre rýchle meranie.

CR508 Common Rail Tlak Tester a Simulátor Vozidla Zoznamu:

Mercedes b-enz, B-MW, A-udi, Volkswagen, Toyota, Peugeot,Citroen,Nissan, Renault, Hyundai, K-IA, H-ino, I-suzu, Y-anmar, Cummings, Muž, S-cania, Volvo, Renault, I-VECO, W-eichai, Y-uchai, DEUTZ,DETROIT,Perkins, John D-eere, O-pel diesel, a motor s inžinierstvo strojov a vozidiel, a tak ďalej.

Porovnanie CR508 a Ostatnými:

CR508 Univerzálny Skener Iné Železničnej Tlak tester Mechanické Železničnej

Tlak meter Železničnej tlaková skúška, rozsah 0-200MPa 0-200MPa 0-200MPa 0-70MPa Test Presnosťou 0.01 MPa 0.01 MPa 0.01 MPa 1MPa Displej LCD LCD LED počet displej Ukazovateľ Test Ceste Z snímač priamo Z diagnostické zásuvky Zo snímača priamo Rúry Simulovať ÁNO nie nie NIE Simulovať Rozsah 0-200MPa nie nie NIE Simulovať Presnosťou 0.01 MPa nie nie NIE

Hlavné Funkcie CR508 Common Rail Tlak Tester a Simulator:

1. Meranie Bosch Common Rail Snímača Tlaku;

2. Meranie D-enso Common Rail Snímača Tlaku;

3. Meranie Delphi Common Rail Snímača Tlaku;

4. Stimuluje Bosch Common Rail Snímača Tlaku;

5. Stimuluje D-enso Common Rail Snímača Tlaku;

6. Stimuluje Delphi Common Rail Snímača Tlaku;

Tak dlho, ako vaše kĺby sú nasledujúce niekoľko, môžete vyskúšať:

1. BOSCH

2. DENSO

3. DELPHI

Všetky konektory (Bosch,Denso, Delphi) Zamerať sa na jeden Hlavný kábel, že nie je ľahké stratiť všetky konektor:

1. LCD displej;

2. Meranie a simuláciu výber prepínača;

3. Indikátor LED svetlo;

4. Common rail tlak viesť;

5. Železničnej tlak simulácia regulátor;

6. Napájací kábel;

7. D-enso Common Rail Tlak Spoločné;

8. Bosch Common Rail Tlak Spoločné;

9. Delphi Common Rail Tlak Spoločné;

10. Hosť stroj;

Balenie Vrátane:

1pc x CR508 hosť stroj

1pc x Výrobku použitie príručka

1pc x Hlavného Kábla(Denso/BOSCH/Common Rail DELPHI Tlak Spoločné)

Asi Doručenia: Budeme dodávať svoje produkty čo najskôr po potvrdení s platbou. Všetky položky boli testované pred odoslaním, budeme vyberať najlepšie doprava spôsoby, ako môžete. uveďte anglický adresu dodania. Dane: Sme schopní vyhlásiť v nižšiu hodnotu, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa vysokým daniam, ak máte nejaké otázky , prosím, povedzte nám, po zaplatená. B uyer je zodpovedný mať colné vymazané a platiť dane, keď tovar príde vo vašej krajine, naša cena nezahŕňa daň vo vašej krajine. Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť každý z zákazníkom najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Po prijatí položky, vrátime vám okamžite. Záruka a Údržba: Ponúkame 1 rok záruka, Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Názor: bude To veľmi ocenil, keď dostaneme vašu pozitívnu spätnú väzbu. ďakujeme.

Štítky: spoločné injektor železničnej, injektor tester, common rail ovládanie ventilu, common rail diesel injektor tester, common rail test, common rail tester, injektor simulator, bosch common rail, simulátor tester, common rail nástroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet