Akustické Elektrické Masáž Kúpeľ Kefa, Dlhá Rukoväť Kefa Silica Gel Vaňa Čistenie Automatické Späť Odreniny Vaňa Bohu Za Kúpeľňa

€14.18


Vitajte V Našom Obchode

Informácie O Produkte

Názov: Elektrické masáž kúpeľ kefa

Čas nabíjania: približne 2 hodiny

Pracovný čas: cca 2 hodiny

Menovitý výkon: 2W

Balenie zoznam:1 * Vaňa kefa

Tipy:Rozmery sú merané manuálne, nechajte mierne chyba Tam bude mierny rozdiel medzi skutočnou farbou a farba na obrázku

Vlastnosti Produktu

* 1. Elektrické masáž kúpeľ kefa pre ľahké umývanie ťažko späť koži.

* 2. Hlboké čistenie, jemné a bezo zvyšku, dôkladne odstráňte nečistoty z hlboko do pórov.

* 3. Silikónový povrch je jemný, čistí jemne a nepoškodzuje pokožku.

* 4. Extra veľkú plochu štetcom,1500 silikónový štetec hlavy.

* 5. Masáž tvrdosť liečbu, ktorá vám ultimate relaxačný zážitok.

* 6.3 výstroj nastaviteľné impulz, vibrácia,,6500 vibrácie / minútu.

* 7. Môžete zažiť home spa masáž.

* 8. Má účinného a trvalého napájania.

* 9. To môže byť zavesený.

Fotografie Produktov

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby,môžete pomocou Visa,Western Union,PayPal a tak ďalej.ak máte problém s platením,prosím, kontaktujte nás.

Prosím, potvrďte svoju ADRESU opatrne po vykonaní objednávky.

Všetky objednávky sú zvyčajne dodávané v rovnaký deň alebo nasledujúci pracovný deň po prijatí platby. Avšak počas hlavnej sezóny objednávky sú odoslané do 1-3 pracovných dní od prijímajú s výnimkou Dovolenku alebo dní zatvorené.

Doprava bude na celom svete prostredníctvom Epacket/Čína príspevok air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Návrat :

Ak položka DOA(Dead Príchodu), Môže Kupujúci vrátiť do 14 Dní, Budeme ho Nahradiť Nová položka po prijatí DOA položky. Prosím, Kontaktujte nás Pred vami odoslané položky späť.

Záruka :

Všetky položky Prichádza so Základnými 3 Mesiac Predajcovia Záruka, ak je položka chybné v 3 Mesiaci, poskytneme výmenu bez extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 3 mesiace, môže Kupujúci stále odoslať ju späť, Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku. Kupujúci Môže Musieť zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Základné situácie skladu:

V kombinácii s vlastnosťami širokú škálu sklady, rôzne tovaru, hmotnosti a veľkosti, návrhu a plánovania multi-layer podkroví platformu poličky sa postupne vyvinula z jednotný prístup k multi-funkčný prístup, z jedného regálu kategórie kombinácii viacerých polica kategórie, tak, aby spĺňali diverzifikované skladovanie potreby e-commerce zákazníkov.

Vzhľadom na dopyt rýchle dodanie, okrem návrhu hydraulická zdvíhacia plošina, list môže sa tiež doplniť, aby sa zabránilo ovplyvňujúce rýchlosť doručenia, v prípade výpadku prúdu.

Zabrániť rôznych značiek z pohybu, a navrhnúť konkrétne políčok pre klasifikáciu.

Spätná väzba:

Štítky: späť kefa, telo kefka na masáž, kefa suchá masáž, kefa sprcha, kúpeľ telu kefa, späť kefa sprcha, späť kefa na sprcha, bath scrub, späť práčky, odsírenie sprcha.


( 2 Hodnotenie )

Počet