Hádanky Magic Tangram deti drevené vzdelávacie Hra, lol Hobby dieťa Skladačka Tetris Kocky Hádanky deti, hračka pre deti, chlapci dievčatá

€8.73


3D Drevené Puzzle Skladačka Rada Hračky Tangram Mozgu Teaser Deti Hračky, Puzzle Hry Tetris Vzdelávacie Hračky pre deti Dreva Darčeky Popis: Chcete kúpiť vaše bábätko hračky, ktoré môže ich prosím a inšpirovať ich predstavivosť v rovnakom čase? Dobre, tak prečo nie dostať tento súbor začiatku vzdelávacie puzzle, hračky? Vyrobené z vysoko kvalitného dreveného materiálu, je tvrdý a odolný pre použitie. Všetky diely sú spracované hladké leštené a jemne zaoblené hrany, bezpečné pre deti. Veľký mozog stimulujúca hračka, užite si zábavu a radosť z puzzle hry, hračky, rozvíjať praktické schopnosti, ruka-mozog koordinačné schopnosti. Je to absolútne skvelý mozog stimulujúca hračka inšpirujú fantáziu detí, ako aj podporovať ich fyzického a duševného rozvoja. Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitných drevených materiálov, tvrdý a odolný. Všetky diely sú spracované hladké leštené a jemne zaoblené hrany, bezpečné pre deti. Svetlé a rôznych farbách nielen, že môžete čerpať dojčenské pozornosť, ale tiež uspokojiť svoju zvedavosť na okolie. Veľký mozog stimulujúca hračka, užite si zábavu a radosť z puzzle hry, hračky, rozvíjať praktické schopnosti, ruka-mozog koordinačné schopnosti. Stavať začiatkom tvar, farba a zvierat uznávanie zručností, môže sa inšpirovať fantáziu detí, ako aj podporovať ich fyzického a duševného rozvoja. Špecifikácia: Stav: Zbrusu nový Materiál: Drevené Farba: Podľa obrázka Veľkosť: 27 x 17 x 0,5 cm / 10.63 x 7.09 x 0.24 palcový (Cca.) Package Zahrnuté: 1 x sada baby puzzle, hračky Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

Štítky: montessori hračka, drevené stromy hračky, las puzzle, drevené hračky, hra, bábika lol, dosková hra, drrsses deti, drevo puzzel, tetry.


( 2 Hodnotenie )

Počet