NOVÝ Športový Vysoký Pás Vintage Bikiny Žien Pad Push up Plavky Plodín Plavky Ženy 2020 Tlač Biquini Plaviek Kúpajúcich XL

€9.01


NOVÝ Športový Vysoký Pás Vintage Bikiny Žien Pad Push up Plavky Plodín Plavky Ženy 2020 Tlač Biquini Plaviek Kúpajúcich XL 1 - Prosím vyberte si veľkosť podľa vašich prsia, pás a hip obvode, si jeden veľkosť až ak ste medzi veľkostí. 2 - Ak si nie ste istý, akú veľkosť zvoliť, obráťte sa na nás, alebo nechajte svoje telo veľkosť merania pri zadávaní objednávky, pomôžeme vám vybrať správnu veľkosť. 3 - Táto veľkosť grafu je špeciálne pre túto položku, prosím, skontrolujte si veľkosť graf pre každý tovar, ktorý sa vám nákup v našom obchode. Veľkosť: cm (1 cm=0.39 inch)

Športový Vysoký Pás Ročník Bikini Set Plodín Top Vysoký Pás Odnímateľné v košíčkoch Čalúnená Drôt Zdarma Pohodlné pre každodenné použitie, Ideálny pre OOTD Ideálny pre Opaľovanie, Ideálny na Pláž a Kúpanie Ideálne pre Relaxáciu

Skutočné fotografie

Plavky Umývanie Pokyny predĺžiť životnosť vašich plaviek,prosím, postupujte podľa týchto umývanie a starostlivosť o pokyny. 1.Opláchnite čerstvej vody pred plávanie. 2.Vyhnite sa kontaktu s akýmkoľvek sun opaľovacie produkty. 3.Opláchnite čerstvou vodou ihneď po plávaní. Nie chemické čistenie,pranie v práčke,alebo železa plavky. 4.Neskladujte mokré plavky v plastových vreciach alebo s inými oblečenie položky. 5.Nikdy nepoužívajte bieliace prostriedky,pracie prostriedky,mydlo alebo šampón, keď umývanie plavky.Jednoducho opláchnite dôkladne čerstvou vodou po každom použití. 6.Suchý vzduch a vyhnite sa kontaktu s priamym slnečným žiarením.

Príprava Čas: budeme potrebovať 48-72 hodín pracovného času, pripraviť a odoslať vašu objednávku akonáhle systém potvrdí platbu.

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

MELPHIEER SA ŠPECIALIZUJE NA ŠTÝLOVÝ DIZAJN A KVALITNÉ PLAVKY, OBLEČENIE. DÚFAME, ŽE KEĎ DIEVČATÁ NOSIŤ MELPHIEER PLAVKY, ZDÁ SA, ŽE PÁR KRÍDEL, NECH STE LETIEŤ VYŠŠIE A ĎALEJ. VĎAKA ZA VŠETKÝCH.

Štítky: športové plavky ženy 3, monster plavky ženy, hipo, strng plavky ženy, warhawk, kdeam, 5k0827505a, rodák plavky ženy, dinoco, športové plavky ženy šaty.


( 0 Hodnotenie )

Počet