QGG88 3.5" Príručka Presnosť Nástroj Vise Vice Šírka Podpredseda Čeľuste Max.125 mm pre Precíznu Kontrolu/Measurement/Brúsenie a EDM

€64.50


QGG88 presnosť nástroj vise vice šírka vise čeľusť je 125 mm

Funkcia

Vyrobené podľa kvality legovanej ocele, vhodný obrobku povrchovú tvrdosť je z HRC58 na HRC62;

Presnosť: Horizonal úrovni:na 0,005 mm/100 mm, vertikálnej úrovni je na 0,005 mm;

Rýchlo upínacie spracovanie, flexibilnú prevádzku;

Používa sa pre presnosť merania a kontroly, presné brúsenie a wire EDM-rezací stroj;

To môže zachovanie vysokej presnosti, či v rámci programu horizont alebo vertikálne alebo plochý(znamená, x,y,z 3axis torwards).

Package

1pcs QGG88 Príručka Presnosť Nástroj Vise.

Špecifikácia

Foto

----------------------------------------------

O prepravnej

Budeme loď kuriérom. Prosím, uistite sa, dodaciu adresu a telefónne číslo vašej ľavej na www.tantra-egypt.sk webových stránkach sú správne.Podrobnejšie adresa je,viac hladko to môže prísť. Ak cieľ nie je rovnaký ako ten, ktorý ste nechali na transakcie stránku,oznámte nám prosím platnú adresu, na včasné prostredníctvom e-mailu alebo správy! Zvyčajne to trvá 4-6working dní dorazí NÁS/Kanada/Južná Kórea/Austrália a Západnej Európy a Juhovýchodnej Ázie .Niekedy to bude trvať dlhší čas, v závislosti od núdzových podmienkach,ako napríklad počasie a bezpečnostná kontrola atď. To bude trvať oveľa viac času na iné countrys a oblastiach.

Platba Popis

Akceptujeme iba Escrow/Kreditnú Kartu Visa//platby Bankovým Prevodom.

Poštovné Popis

Prosím, uistite sa, že platba adresa je správne a k dispozícii. Telefónne číslo je potrebný pre bezproblémové doručenie! Akékoľvek non-prijaté položky spôsobené adresa neplatná registrované nie sú v našej vrátenie peňazí alebo výmenu politiky.

Notifikačný e-mail odoslanie, bude odoslaný kupujúcemu po položka je vyslaný. Pošlite nám e-mail, ak nechcete dostávať náš e-mail po 3 dni plné platba odoslaná.

Návrat Popis

V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť, všetko sa vracia, musí obsahovať všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálnom balení vrátane manuálov, záručného formuláre, atď. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

Kontaktujte nás

Pre nič o výrobok, cena, doprava alebo stav objednávky, prosím poslať správu/e-maily nás, alebo nás kontaktujte prostredníctvom Obchodu Manager !

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať svoj názor včas!

Štítky: vysoká príručka presnosť stroj vise, auto zvukové izolačné fólie, cnc podpredseda, presné vise, fisher hračka, edm podpredseda, vise kovové čeľuste, tabuľka vise, bench vise, vnútorné zariadenia polica.


( 0 Hodnotenie )

Počet