Bavlna Traky Podprsenky Pre Dievčatá 12 Rokov Mladé Dievča Oblečenie, Topy 12 rokov dievčenské Nohavičky Téma Pre Deti spodná Bielizeň

€8.17


Prosím, postupujte podľa našej predajni,Tam sú ďalšie ventilátor zľavy každý víkend. Bavlna Traky Podprsenky Pre Dievčatá 12 Rokov Mladé Dievča Oblečenie, Topy 12 rokov dievčenské Nohavičky Téma Pre Deti spodná Bielizeň Veľkosť:

70A/140 CM Hmotnosť:25-40 KG

75A/150 CM Hmotnosť: 35-50 KG

80A/160 CM Hmotnosť: 45-60CM

Spätná väzba

Ak existuje niečo, aby ste nespokojní,prosím, kontaktujte nás, pred otvorením, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Odoslať a vrátenie peňazí

Môžete skontrolovať údaje na sledovanie informácií na stránkach, www.17track.net. Ak máte nejaké problémy, o sledovanie informácie ,prosím, kontaktujte nás, pred otvorením, aby spor.

Platby

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby.

Spôsob dopravy

EMS a DHL bude trvať 3-7 pracovných dní,FedEx bude trvať 5-12 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné náklady.

www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava /Čína Vzduchu Poštou/E-balík je Doprava Zadarmo ,bude mať 10-35 pracovných dní(Vzdialenej oblasti je potrebné trvať viac dní).

Láskavo poznamenať, Rekreačné a víkendové nie sú zahrnuté v pracovné dni.

Štítky: podprsenka podporu športu, podprsenka pre dieťa, podprsenka s ovocím, podprsenka mladé dievča, modrá podprsenka s čipkou, anime dievča podprsenka, podprsenka pre kŕmenie, podprsenka pre chlapca, 85c podprsenka, krst šaty dievča.


( 0 Hodnotenie )

Počet