Mini Elektrickú Vŕtačku Leštiaci Stroj hz 180w Náradie Premenná Rýchlosť Rytia Pero Rytec s Dremel Rotačný Nástroj Príslušenstvo

€17.15


Mini Elektrickú Vŕtačku Leštiaci Stroj hz 180w Náradie Premenná Rýchlosť Rytia Pero Rytec s Dremel Rotačný Nástroj Príslušenstvo Popis: Max. Vŕtanie Priemer:3 mm Menovitý Príkon:hz 180w Vŕtačka Typ:Mini Vŕtať Otáčky Bez Zaťaženia:0-30000r/min Aplikácie:Carving/Brúsenie/Brúsky/Strihanie/Čistenie/Leštenie a Brúsenie Menovité Napätie:110V/220V DIY Dodávky:Drevospracujúci Funkcie: Kompletný rotačné príslušenstvo súprava obsahuje všetko, čo potrebujete pre rezanie, brúsenie, rezanie, gravírovanie, obrážanie, brúsenie, čistenie, leštenie a oveľa viac. Tento set ponúka mnoho typov rotačných nástroj príslušenstvo by ste mohli chcieť. Ak máte rotačné / leštenie nástroj, to bude skvelé ďalšie položky ísť spolu svoje nástroje. To môže byť tiež použitý s najviac rotačné nástroje. Tvarované brúsne kotúče na čistenie, odihlovanie, brúsenie a leštenie. Vhodný pre väčšinu železných a neželezných kovov, odliatkov, zvárané spoje, nity, hrdzu, kameň, sklo, keramika a porcelán. Brúsenie bubny a brúsneho kotúča pre hrubé tvarovanie a vyhladzovanie dreva a sklolaminátu. Príslušenstvo pre jemné detaily práce na jade, keramika, sklo, drevo, kalenej ocele, liatiny, nerezovej ocele, keramiky, mäkká oceľ, mäkké kovy, plasty, sklo a drevo. Odrezať kolesá pre krájanie a rezanie väčšina neželezné kovy, drevo a plast. Kefou na ľahké odstraňovanie ostrín, čistenie a leštenie strieborné predmety a šperky. Príslušenstvo pre odstránenie hrdze, korózii, a na leštenie kovov a čistenie elektrických komponentov. Skvelé pre všetky typy detail pracovať v oboch tvrdé a jemné materiály. Leštenie kolies pre leštenie kovov a plastov. Príslušenstvo pre prácu v kovy, plasty, sklo a drevo. Zahŕňa zhromažďuje a tŕne pre použitie s vyššie uvedené príslušenstvo. Obliekanie kameň na čistenie brúsne kolesá. TYPE1:

(6pcs)

Balík obsahuje: Rotačný Nástroj *1pc; Uhlíkové Kefy*2pc Kľúč maticový Kľúč*1pc Brúsenie Hlavy*2pc TYPE2: Balík obsahuje: Rotačný nástroj *1pc; Flexibilný hriadeľ*1pc Iné rotačné príslušenstvo *1set(148pcs)

TYPE3: Balík obsahuje: Rotačný nástroj *1pc; Flexibilný hriadeľ*1pc(Vrátane 1 kus L kľúč); Rezanie príručka*1pc Spaner*1pc; Náhradné uhlíkové kefy*1 pár Zbierať*4pcs Brúsenie kameňa*1pcs Diamond rotačné burr vŕtať gravírovanie bitov * 1Set(30pcs v rubrike) Iné rotačné príslušenstvo *1set(148pcs ) ochranné okuliare * 1 pc 6pcs pílového kotúča

Štítky: mini stroj vŕtačky, bezdrôtový screwdriv, stanley nástroj, vŕtačka vplyv, nástroje, náradie., drill bit, nastaviť dremel 4000, flex hriadeľ nástroj, Auto repair tool, kovové uhlovú brúsku.


( 2 Hodnotenie )

Počet