Letné pearl White Strapec fringe Sexy ženy sukne štýl beach krátke mini sukne sexy party vysoký pás obväz sukne dno 2020

€16.46


Sme prapared príliš veľa skutočné fotografie pre vás.

Prosím kliknite na tlačidlo , a spýtajte sa nás na reálnych obrázkoch. my vám pošleme okamžite.

Ako môžem urobiť, ak ste moju pozemok je stratená pri preprave ?

Sme zaplatené poštovné POISTENIE pre vás, než budeme loď vašej balíka.

stačí otvoriť sporu a požiadať o vrátenie peňazí, vyberte sporu dôvodu" som nedostal tento balík ešte". www.tantra-egypt.sk vráti k vám.

Veľkoobchod a dropshipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre dropshipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: mini tangá pre ženy, taška ck, obväz sukne otvorené, micro sukne, ck, morská víla krátke sukne, ck nastaviť, obväz sukne lavanda, india sukne, začiatok sukne.


( 1 Hodnotenie )

Počet