High-end Moto MX Motocross Závodné Dres s Okami Bočné Downhill Bike Požičovňa Enduro Tričko Oblečenie Oblečenie DH GP BMX BICYKEL Topy

€14.79


Jersey Veľkosti Grafu

veľkosti od xs až 4xl. Veľkosť môžu mať odchýlku 1 až 3 cm z dôvodu tkaniny a ručné meranie je prijateľné. Vlastná veľkosť je k dispozícii, prosím, kontaktujte nás.

Zásielky Politiky

Dodacia lehota: 15-25 dní poštovné na dobierku Poštou. 7 až 15 pracovných dní od Expresnej prepravy. Dúfame, že príchod svojho položka je včasné, ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je veľmi závisia od kuriérskej spoločnosti a miestne Colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení. Mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcie. Sledovacie číslo bude poskytovaná iba pre Registrácie námornej Dopravy. Balíky zvyčajne lode 2 do 5 pracovných dní a možno skontrolovať online (okrem soboty a sviatky) po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu dlhšie.

Návrat Politiky

Ak je položka, ktorú dostal, neprijateľne chybný, zlomené, alebo mimo poradia, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. V prípade, že tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor v flexibilný spôsob.

Spätná väzba

Všetky komentáre chcel by som byť ocenil.Ak sa vám páči náš motocross dresy, prosím, pomôcť dať 5 hviezd dobrú spätnú väzbu. Ak nejaké chyby, prosím, kontaktujte nás majú okamžité riešenie. Užite si nakupovanie v našom obchode.

Kontaktujte nás

Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý môže prísť okamžite, a oceňujeme možnosť mať reálnu transakcie. Stačí byť otvorenou mysľou! Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: enduro, vlastný hokejový dres, nálepku vinyl na stenu, oblečenie mx, bicykel bmx závod, motocykel polo, základná vrstva bicykli, bicykel bmx, výstroj motocross, jersey motocross.


( 1 Hodnotenie )

Počet