Pre DJI Vrecku 2 Rozšírenie Pól Selfie Stick Ručné Gimbal Stabilizátor S Telefónom Pripojiť Konzolu Upevnite Rozšírenie Pól Príslušenstvo

€9.41


Funkcia:

1. Výška selfie stick je 29~92 cm, ktorý umožňuje gimbal a mobilný telefón byť "oddelené", takže je jednoduchšie pre vaše ruky, a umožňuje strieľať bez obmedzenia a vychutnať miest; 2. Transfer z TYPU C rozhranie v spodnej časti VRECKA 2 gimbal fotoaparátu priamo pripojiť k TYPU C, Android a Apple; 3. Použitie ekologických materiálov s miernym mäkkosť; 4. Dátový kábel nie je deformovaný, keď sa sklonil a môžu byť použité pružne.

Popis:

Materiál: zliatina Hliníka, medi, PVC Použiteľné modely: pre POCKET 2 Farba: Čierna Čistá hmotnosť: 228.6 g Hmotnosť balenia: 232.6 g Veľkosť produktu: Výška 29~92* zvládnuť priemer 3 cm (selfie stick), 6.4*1.9*3 cm (pan-tilt adaptér), 100 cm (dátový kábel) Veľkosť balenia: 30*40 cm

Balenie zoznam:

1pcs selfie stick 1pcs držiaka telefónu 1pcs PTZ adaptér 1pcs dátový kábel

Poznámka:

1.Neobsahuje PTZ kamery/mobilný telefón a statív, 2.Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec, 3.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním, 4.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním, Ďakujem!

Štítky: dji vrecku, stabil pre telefón, ťažké gimbal stabilizátor, dji osmo rameno, ronin vesta, selfie stick pohybu stabilizátor, rozšírenie gimbal, osmo statív, páka dji vrecku 2, gimbal ručné.


( 1 Hodnotenie )

Počet