Svätý Sharon pánske kožené topánky business šaty klasické vysoko kvalitné ploché topánky čierne špicaté mužov Oxford topánky

€193.55


1:Vzhľad: nie je retouching v skutočnom zábere, skutočné veci je ešte krajšie ako na obrázku 2;Veľkosť: Čínsky veľkosti 38-48, ručné meranie, prosím, aby 0-1 chyba cm 3;Balenie: High-end nádherné topánky box balenie zabezpečiť, aby topánky sú nepoškodené počas prepravy 4;Prosím vyberte si veľkosť podľa dĺžky chodidla, to bude presnejšie, prosím, nie priamo vyberte si veľkosť podľa veľkosti vašej krajine! ! ! 5:(Nie je to skutočný Americký veľkosť) je prevedený len na základe veľkosti naše Čínske topánky. Topánky sú označené zodpovedajúcim Čínsky veľkosť alebo dĺžka nôh.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi topánky a služieb. 2. Ak máte akékoľvek otázky, naše topánky alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás skôr, než ste nám, negatívna spätná väzba. budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vrátenie a Výmena:

1. 100% všetkých dodaných položiek v dobrej kvalite a za prísnych skúška pred doručením.Budeme sa snažiť v našich silách, aby avod akékoľvek problémy s kvalitou. 2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,vráťte ho do 15 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pred reture položky. Kupujúci by mal byť istí, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedný za poškodené alebo stratené,sme sa nebude dať kupujúcemu plnú náhradu. (A späť dopravné náklady by mal vykonať kupujúci)

Štítky: kožené šaty jeseň, výrez kožené šaty, ellegant kožené šaty, košele, kožené šaty, kožené šaty pani, womans kožené šaty, kožené šaty viskose, ťava kožené šaty, sveter kožené šaty, unif kožené šaty.


( 2 Hodnotenie )

Počet