Pre Apple Ceruzka Ochranné Puzdro Prípade Hliníka Zabudovaný Klip Zabezpečuje Spp Držiak pre iPad Pro 12.9", 10.5", 9.7" Apple Ceruzka

€10.06


Popis:

1.Ľahký hliníkový stavať, to vám dáva výhodou, že nemusíte dostať len s Ceruzkou.

2.ULTIMATE ODOLNOSŤ: Slim puzdro na Ceruzku je presné CNC obrábané z lietadiel triedy hliníka a ručne leštené. Hliníkový prípade je veľmi silná a bude mať váš Apple Ceruzka bezpečné proti denné nosenie a náhodnému poškodeniu.

3. Tri etapy odnímateľný dizajn, pre jednoduchú inštaláciu, stačí len pripojiť apple ceruzkou do držiak na pero a utiahnite ju a dokončite inštaláciu.

4.JEMNÉ OVLÁDANIE: Slim peračník má tenký rám elegantný a leštené vzhľad, ktorý vám dáva schopnosť udržiavať jemnú kontrolu nad svojím Apple, Ceruzky, bez nepriaznivého vplyvu na presnosť.

5. Peračník je integrovaný klip nielen umožňuje spona na odeve alebo v taške, zastavil aj Ceruzkou od rolling preč na hladké alebo šikmé plochy. (PERAČNÍK LEN. APPLE CERUZKA NIE JE SÚČASŤOU BALENIA)

Špecifikácie:

Názov položky: Apple peračník

Materiál: Hliník

Farba: Strieborná

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

1 x Apple peračník

Štítky: ktc3114a, silikónové jasný prípad na iphone 8, uložiť apple ceruzka, fintie ipad pro 129 prípade, skiip24ac126v1, plug apple ceruzka, 3 mini záhrada, apple ipad pro 2 129 prípade, pojem apple ceruzka, prispôsobiť ipad pro 129 prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet