Nové 12V Auto Auto Plynu Diesel Elektrické Palivové Čerpadlo 5PSI Externé Elektronické Čerpadlo EP500 Nízky Tlak pre TOYOTA pre NISSAN pre Mazda

€4.76


24160 Funkcie: Toto je univerzálny palivové čerpadlo pre morské,diesel, nákladné automobily, carburated áut, džípy, generátory, zbaviť traktory, diesel penetrácia, alebo výmena mechanické čerpadlá. Na elektromagnetický čerpadlo využíva piest aktivovať tým, elektromagnetické cievky na generovanie paliva, tlak a prietok. Použitím iba krátke pulzy elektriny, brzdový čerpadla je energeticky veľmi úsporné. To je tiež dlhá životnosť, bez vnútorných gumové diely alebo vlnovce na nosenie von. Č diaphram, voľný tok. Popis: Toto čerpadlo môže byť použité ako booster, pohotovostného útvaru, alebo ako úplne nezávislé palivové čerpadlo. Plný kovová konštrukcia, ale ľahká -- pre celoživotné odolnosť voči korózii. Rýchly motor začína a nepretržitý prívod paliva. Kompatibilné so vstrekovaním paliva, zemného plynu a nafty. Špecifikácie: Farba: zlatá Napätie: 12V Prúd: 1.5 Tlak: 3psi-5psi(mpa) Prietok: 80-100(A)(A) Adaptívne typ vozidla: pre TOYOTA, pre NISSAN, pre Mazda Veľkosť: 152*92*78 mm Balík v cene: 1 x Elektrické Palivové Čerpadlo Poznámky: Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka za pochopenie. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, ďakujem!

Štítky: diesel mužov, nízky tlak benzínové čerpadlo, olejové čerpadlo skúter, palivové čerpadlo, 24v čerpanie vody, auto čerpadlo, ze601kl, palivové čerpadlo prenos, welch vákuové čerpadlo oleja, 24 palivové čerpadlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet