6M LED Svetlo String 40 Clothespin Fotografia Držiteľa Diaľkové Ovládanie 8 Zmena Svetlá USB Batérie Powered Víla Garland pre Strán Fotografie

€10.17


Ďalšie súvisiace produkty

3M 20led 6M 40leds Foto Klip Led Reťazec Svetlá Karty Závesný Držiak Pre Fotografie Pozadie pozadie Svadba, Narodeniny, Vianočné Dekorácie

Špecifikácie Produktu:

Prepnúť typ: 8 režimy prehrávania Diaľkové ovládanie

Power 1: 3*1,5 V Suchej batérie (Batérie nie include)

Napájanie 2: USB Port

Názov Položky: Karty Foto Klip String Svetlo

Životnosť: 10000 hodín

Drôt Farba: Strieborná medený drôt

Štruktúry produktu: led žiarovky, medené vodiče, klip prívesky Výhody:

-Jedno tlačidlo prevádzky dizajn, je výhodnejšie použiť.

-Super Svetlé a Nízku spotrebu Energie.

-Semi-conductor čip svetlo, byť rozbitie-dôkaz a shake-poof.

-Vhodné pre domáce, hotelové, garáž, auto, motocykel, Vianoce, svadby, Deň svätého Valentína, party, pub, koncert, módne prehliadky, okno displeja, atď.

-Jednoduchá inštalácia: na stenu, okná, dvere, podlahy, stropy, trávy, sklo, drevo, kov, plast, Vianočné stromčeky, atď. ODOSLAŤ A VRÁTENIE UPOZORNENIE: Prosím, informujte o obale a výrobky opatrne, keď ste ho získali, ak nejaké poškodenie alebo problém s kvalitou, prosím pošlite nám správu predtým, než si dať negatívnu spätnú väzbu, budeme vyriešiť váš problém nie viac ako tri dni. Odoslať alebo vrátenie peňazí v oboch ok v našej predajni, dúfame, že budete mať šťastný nákupné skúsenosti tu. UPOZORNENIE: 1, Batérie alebo tlačidlo bunka nie je zahrnuté v balíku vzhľadom na dodanie pravidlo. 2, Poštovné pôvodu Čína, dátum dodania je obyčajne 20-45 dní, pokiaľ nie je špeciálne požiadavky, za $10 objednávky bude doručenie predávajúceho acquiescently Logistiky. 3, EÚ Typu Plug znamená, že výrobky sa používajú v Európskych krajinách s výnimkou Veľkej Británie(ktorá používať UK typu). NÁS Typu Plug znamená, že výrobky sa používajú v Spojených Štátoch, Kanade, Mexiku, Japonsku a tak ďalej. Prosím, vyberte si ten správny typ, alebo zanechať právo správy, ktoré potrebujete, keď mieste objednávky. 4, aj keď väčšina našich svetlá môžu byť použité vonku, stále je to dôležité na ochranu napájania a radič, najmä v daždi alebo snehu. 5, Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie: Dovozného cla, daní a Colné poplatky nie sú zahrnuté v jednotkovej cene. Klient môže musieť zaplatiť clo a poskytnúť nejaké dokumenty na pomoc colné odbavenie.

Štítky: clip držiak na led, veniec s diaľkovým, batériový garland, clip led foto, fos led svetlo, icicles vianočné led, 8 batérie držiak, led foto, clothespin foto, sb600 softbox.


( 1 Hodnotenie )

Počet