Transparentné hrubé sklo vode kanvica tradičný čínsky čajový set kanvica čaj hrniec čaju kanvica

€18.17


Získajte darček po úspešnom nákupe Toto je ovocie-štýl dráha, ktorá má tepelnoizolačné vplyv na ochranu domov z popáleniny / poleptanie. Jeden pohár dáva dráha, dve šálky dajte dve tácky...

Poznámka:

1. Ručne vyrábané výrobky, veľkosť bude mať chyby

2. Kapacita je naplnená vodou do úvahy merania

3. Bubliny a malý počet čierne škvrny sú normálne

Produkt obrázka:

DOPRAVA

1. Rusko a Brazília Post potrebné Meno a priezvisko a Úplná Adresa Pre Lepšie Dodanie!

2. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, balenie, hodnota vyhlásenie, atď.) keď budete platiť. Ak žiadna správa doľava,zašleme podľa našich describtion uvedené!

3.Drop Shipping Objednávka je Vítaný!Stačí dať správne a úplné meno a adresu!

4.Môžeme pomôcť kúpiť pre vás v Číne pre iné hračky a darčeky!

Výrobok sa zvyčajne dostaviť v určenom čase. V dôsledku osobitných okolností neprišiel včas, prosím, kontaktujte nás ešte čas na predĺženie lehoty na ochranu. Niektoré objednávky, ak nie je možné nájsť logistické informácie, prosím, nebojte sa, prosím, informujte nás včas.

Spätná VÄZBA

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím, pomôžte, aby "pozitívnu spätnú väzbu" a "five star" keď dokonalých zákaziek a budeme robiť rovnakú vec pre vás. Prosím, kontaktujte nás pred sporu alebo negatívnu spätnú väzbu.

KONTAKT

Ak vašej objednávky je veľké alebo máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov. prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, dáme vám odpoveď okamžite.Ak nie sme online, pošlite nám, prosím, e-mail a my vám ozveme do 24 hodín.

Štítky: kettl, pan nastaviť, čínsky nastaviť čaj, porcelánová kanvica, osoba, ktorá cestovný čaj nastaviť, sklenené šálky čaju, teapots čaj kanvica, žiaruvzdorné kanvica, farba čínsky čajový set, puer čaj.


( 2 Hodnotenie )

Počet