BSTCRM900 3 krok common rail injektor merací nástroj pre opravy common rail injektor, mŕtvica, ihly výťah bez počítača

€666.16


BST CRM900 3 krok common rail injektor merací nástroj pre opravy common rail injekčných užívateľov

1. S cieľom umožniť zákazníkom použiť BST CRM900 tester s nižšiu cenu, BST CRM900 tester je bez počítač a displej. Zákazníci potrebujú získať a nainštalovať LCD displej sami.

BST CRM900 tester funkcia

1. BST CRM900 je riadený pomocou kalibrácie podložky alebo dištančné presné hrúbky v injektor počas injektor znova stretnúť Bosch/Denso spec tolerancia 1um. Intuitívne, krok-za-krokom inštrukcie na priame používateľa na obnovu injektor. 2. Meranie hrúbky kalibrácia podložky. 3. Opatrenie rozmer injektor komponentov. 4. Zabezpečiť požadované hrúbky kalibrácia podložky. 5. Kompletné databázy na pokrytie Bosch common rail injekčne. A niektoré údaje z Denso common rail injekčne. 6. CRI 1, CRI 2, CRI 3 pre automobilový motor. CRIN 1, CRIN 2 pre komerčné motora vozidla. 7. Prevádzkovať piezoelektrické a elektromagnetickými vstrekovačmi common rail do práce.

Štítky: injektor tester, tryska tester, extraktor injektor, crdi injektor skúšobnom zariadení, common rail test, common rail tester, brzdy meter, injektor s ramenami, common rail injektor nástroj, injektor test.


( 1 Hodnotenie )

Počet