Univerzálny Auto Tesnenie, Tesniace Pásky Nálepky 1.6 Metrov Uhlíkových Vlákien Gumových Tabuli Vyplnenie Medzery Tesniace Pásy Prachotesný

€3.12


Balenie v cene: 1 x Auto Palubnej dosky Tesniace Pásky 1 x Nástroj (zdarma) Funkcie: 1.Prachotesný, zvukovo izolované, ľahko sa čistí. 2. Je netoxický, bez chuti, elastická a vynikajúca vysoká a nízka teplotná odolnosť. 3.Veľmi sa hodí rozdiel v stredovej konzoly z auta, 4.Silný húževnatosť, nie je ľahké zničiť, a to môže byť použitý na dlhú dobu. 5.Kvalitný,stabilný a to nie je ľahko spadnúť. 6.Nie je potrebné prilepiť, nalepiť priamo do medzery na riadok. Špecifikácia: Názov:Auto Palubnej dosky Tesniace Pásky Styling Nálepky Materiál: Guma Dĺžka:160 cm montážna poloha:Auto Panel Farba: Carbon Fiber Vhodné modely: Univerzálny pre všetky autá Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Štítky: dvere auta tesnenie, vymazať, oxid pásy, auto gumené tesnenia 3, oxid monoxid, Auto Príslušenstvo Elektronika, modrá nárazníka protector, gumové tesnenie, h tvar gumové tesnenie, telefón opravy pásy.


( 2 Hodnotenie )

Počet