Pánske Športové Hodinky Kapela Silikónové Popruh pre SUUNTO Quest/ Suunto M1, M2, M4 M5 M Fitness Hodinky

€9.92


Vlastnosti produktu Ideálny pre Suunto Quest / M1 / M2 / M4 / M5 / M Series tieto hodinky remienok je Mužov popruh, takže to nie je vhodné pre ženy, Kolíky a nástroje zahrnuté, jednoduchá inštalácia dobrou náhradou za staré a nefunkčné popruh veľkosť môže byť upravená podľa okolností jednotlivých zápästie Popis Produktu

Poznámka:tieto hodinky remienok je Mužov popruh, takže nie je vhodný pre ženy

Špecifikácia:

Názov Značky:Meiruo

Materiál:Silikón

Kompatibilné Pre:

-Suunto Quest

-Suunto M1

-Suunto M2

-Suunto M4

-Suunto M5

Typ Položky: Watchbands

Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Spona Typ:Sledujte, Pracka

Funkcie:

Veľkosť môže byť upravená podľa okolností jednotlivých zápästie

Dobrou náhradou za staré a nefunkčné popruh

Poznámka: pre Suunto Quest/Suunto M-Series/Suunto M1/Suunto M2/Suunto M4/Suunto M5 ! Nie pre iné modely!!! Náhradný Popruh len Pásmo !!!!

Veľkosť

Kapela Dĺžka: približne 180 mm / 7.09 v

Kapela Šírka: o 10 mm / 0.39 v

Obsah balenia:

1 ks náramok

1 ks nástroj

2 ks špendlíky

Kupujúci Tipy

Spätná väzba 1.Vážený zákazník, ak je všetko v poriadku, prosím, nám zanechať 5 star spätnú väzbu.Tiež sme dúfam, že ste nám môže dať nejakú radu. Ďakujeme za vašu spoluprácu a ďakujeme, že ste nám poskytli príležitosť slúžiť. 2. Ak ste nedostali vaše položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, ak chcete predĺžiť svoj produkt doručenia času, prosím, nerobte spor naraz.

3. Ak máte akékoľvek problémy alebo nie je spokojný s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás ešte pred vašim spätnú väzbu, ak nemáme dúfam, že nejaká chyba, ovplyvňujú naše podnikanie. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa s tým vyrovnať.

FAQ:

Spoločnosť Info:

Štítky: suunto watchband, sunto náramok, suunto d4i vápna, prípade suunto pôsobnosti 3, suunto, m5 smart hodinky remienok, suunto hodinky, M5 popruh, popruh tudor, triple magnetickým uzáverom.


( 0 Hodnotenie )

Počet