0-100 mm Presnosť Elektronický Digitálny LCD Vernier Strmeň Nástroj Pravítko Nástroje Merania Rozchodu Kaliber Vernier

€2.27


Funkcie:

1. Presné meranie: Tento produkt bol hladký kovový roller, ktoré môžu byť meria rýchlo a ľahko čitateľné. Čítanie tohto produktu je presné 0.01 mm a chyba rozsah je len ±0,02 mm.

2. Veľký displej digitálny displej: Tento produkt má sklo digitálny displej zrkadlo, ktoré podporuje dva režimy metrické a palcové voľný prechod.

3. Upevňovacie matice: Tento produkt má upevňovacie matice. Môžete upraviť tesnosť otáčaním matice na upevnenie merania (v smere hodinových ručičiek uťahovací, proti smeru hodinových ručičiek vydanie).

4. Borovica prst dizajn: Tento produkt prijíma borovica prst dizajn, ktorý nie je na škodu vládcom tela, a meranie je jednoduché a pohodlné.

5. Laser rozsahu: Tento produkt prijíma laserové gravírovanie, jemné kovanie spracovanie, jasné rozsahu, pohodlné a presné čítanie.

Popis:

Tento produkt prijíma prenosné tlačidlo dizajn, jednoduché ovládanie, zero začína, presné meranie.

Špecifikácie:

Farba:čierna

Materiál: plast

Rozsah: 0-100 mm

Rozlíšenie: 0.01 mm

Package typ:taška funkcie opp ,karty balík,box

Package Zahrnuté:

1 x Digitálny Displej Kaliber Vernier

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: muži opatrenie, strmeň test, nástroj ruka, calip, lskra digitálne pravítko, vintage mitutoyo strmeň, rukoväť nástrojov, kovoobrábanie, digitálny mikrometer, daniu digitálne vernier, ocele kľúča.


( 1 Hodnotenie )

Počet