240 Watt 18v Solárny Panel Súpravy Flexibilné Typ pre 12V 24V Batéria Vonkajšie Svetlá, Elektrické Spotrebiče,potreby na Kempovanie Ect.

€148.55


Package zoznam 1

1、2ks 120W Flexibilný Solárny Panel

Zoznam balíkov 2 240W Solárny Panel Kit 1. 2 ks 120w solárny panel 2. 20A 12v/24v regulátor nabíjania 3. 1 nastavte Predlžovací kábel s PV konektor 4. 1 nastavte kábel so svorkou klip (pripojiť na batériu) 5. 1 sada 2 v 1 PV konektor (paralelne solárny panel)

O Radič Batt napätie:12V/24V auto Poplatok prúd: 20A Výbojový prúd:20A USB výstup:5V/2A Self-konzumovať: Prevádzková teplota:-35~+60 ℃ Vhodné pre :olovené batérie A lítiové ióny vstavaná ochrana proti skratu,open-obvodová ochrana,reverzné

Špecifikácia Maximálny výkon(Pmax) 120W Výstup tolerancia ± 3% Maximálna systému napätie 700V DC napätie obvodu naprázdno(Voc) 21.6 V skratový prúd(Isc) 6.8 Maximálne napájacie napätie(Vmp) 18V Maximálny napájací prúd(Imp) 6.5 Bunky efektivitou 21% Prevádzková teplota(NOCT) 45±2℃ Teplotný rozsah -40℃~+80℃ Počet buniek 36pcs Hmotnosť 2200g Veľkosť 1170*540*3 mm Farba Čierna Štandardných Skúšobných Podmienok : lrradiance 1000w/m^2,Teplota 25℃, AM=1.5

Vlastnosti:. Vyberte vysoká účinnosť monokryštalické kremíkové solárne články, elektrární, účinnosť je približne 1,2-násobku bežnej polysilicon a celková plocha je menšia v rovnakej energie. b. Pomocou najnovšej súčasť balenia technológie, tenšie, ľahšie, mäkšie a dlhšiu životnosť. c. Povrch je vyrobený z PET a ošetrené špeciálny proces, ktorý je viac opotrebovaniu a zlepšuje vstrebávanie účinnosť slnečného žiarenia. d. S vysokou priepustnosťou svetla, bezpečné a spoľahlivé, nie strach z vysokej teploty, žiadne nebezpečenstvo horenia, alebo výbuchu. e. Krabica prijíma IP67 nepremokavé dizajn, obsahuje bypass dióda, a obvod prijíma preplatok a zvrátenie ochrana konštrukcie. f. Využitie fotovoltaických špeciálny kábel a PV4 konektor, vonkajšie použitie je bezpečné, nepremokavé, vysoká teplotná odolnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom. PV4 konektor je jednoduché použitie, plug and play. g. Tento produkt je solárny modul. Odporúča sa na použitie s radiče a batérie. To môže byť použitá v rôznych scenárov, ako sú domácnosti, camping, RVs, jachty, pouličné osvetlenie a solárnych elektrární.

Pokyny pre použitie:. Tento výrobok nesmie prísť do styku s vysoko korozívnych látok. b. Je prísne zakázané upravovať, prekladať, drop, a hit spojovacej skrinke a produktov sami a vyhnúť sa obzrieme na povrchu a poškriabaniu povrchu pevného objekty počas používania. c. Veľký počet škrabance a nečistoty na povrchu solárny panel môže spôsobiť solárnych článkov modul byť neefektívne, a v závažných prípadoch môže spôsobiť syndrómu vyhorenia. d. Vhodná teplota okolia tohto produktu: -20 ° C-80 ° C, prosím nesmie prekročiť tento rozsah. e. Solárny panel musí byť nainštalovaný v oblasti, s dobrou slnečným svetlom a žiadny tieň. Dlhodobé pracovné solárnych článkov modul na slnku s tieň môže byť riziko popálenia. f. Je zakázané pripojiť pozitívne a negatívne póly produkt spoločne, a to je zakázané dať výrobok do vody alebo oheň, inak to bude poškodiť produkt. g. Celkový výkon fotovoltaického modulu musí byť menší ako menovitý výkon regulátora (menovité napätie × menovitý prúd). Je prísne zakázané preťažovať regulátora. h. Celkové napätie fotovoltaický modul pripojený na radič musí byť v rámci fotovoltaických rozsah vstupného napätia regulátora. som. Menič môže byť pripojený iba na batérie, ktoré nie sú priamo na ovládači.

Štítky: poistka solárnych článkov, solor regulátor nabíjania, solor panel 100w, planéty slnečnej sústavy, solárne prenosné elektrické generátor, 12 v batéria, muži camping svetlo, solárny panel 12v 5v, batoh pack, micro solárny panel auta.


( 0 Hodnotenie )

Počet