Zvlhčovač ploche mini pračka, aróma difuzér, 360° uhle nastaviteľné LED farba svetla USB rozhranie, môže byť použitý ako decoratio

€6.02


Zvlhčovač ploche mini pračka, aróma difuzér, 360° nastaviteľný uhol

funkcia:

[Ľahko sa prenáša, 360-stupňové nastavenie] kompaktný pohár v tvare dizajn, dokonca aj na stole, je veľmi vhodný pre použitie v cestovať a obchodné cesty. Sprej smere môže byť upravená 360 stupňov nahor, nadol, doľava, a doprava, a vy si môžete vychutnať chladné hmly z každého uhla. Ideálna voľba na prevenciu suchej a drsnej pokožky.

[200 ML kapacity, veľké množstvo zvlhčovanie] zvlhčovač má kapacitu 200 ML a môže byť používaný nepretržite po dobu 5 až 10 hodín v ponorené štátu, takže nie je potrebné meniť vodu často. V období neustáleho práce, sprej hodnotiť môžete dosiahnuť 40 ML/H, a krytý vlhkosť môže zvýšiť zo 45% relatívnej vlhkosti 65% RH (v tomto vlhkom prostredí, ľudia sú najviac pohodlné).

[Ultra-tichá prevádzka], môže dopravy ultra-jemnú hmlu vlhkosti a rýchlo a účinne humidify. Operačný zvuk je 30 dB alebo menej, a žiadny hluk je generovaný. Je to bezpečné, na to miesto, v blízkosti spiace dieťa.

[LED osvetlenie, nastaviteľné hmla volume], ktorý bol inštalovaný s farebnými troch farieb LED svetiel, s tri-prevod farieb a monochromatické pevný režim, môžete jasne, farba tmavá noc a vychutnajte si atmosféru osvetlenia miestnosti. Dve striekanie režimy, kontinuálne striekanie a občasné striekanie, sú inštalované, a na striekanie suma môže byť upravená.

Farba: nebeská modrá, ružová, biela, modrá

Veľkosť: 21.3x7x6.6typ

zahŕňajú:

1xHumidifier ploche mini pračka, aróma difuzér, 360° nastaviteľný uhol

Štítky: matsushita 6 dvd, comand ntg aux, artic vzduchu mini chladič vzduchu, benz mmi kábel, coolform mini chladič vzduchu, aromaterapia plošných, bmw f10 n52, predám mini chladič vzduchu, humidifi, difúzne.


( 0 Hodnotenie )

Počet