Pre Lenovo Thinkpad T470 14.0" 1920*1080 30pin IPS LCD FRU 01LW010 00NY422 00NY673 02DL764 01EN100

€56.24


Projekt špecifikácia FRU/PN#: 01LW010 00NY422 00NY673 02DL764 01EN100 Platné položky: Lenovo Thinkpad T470 14.0" 1920*1080 30pin IPS LCD Prosím, skontrolujte nad obsah starostlivo pred nákupom a vyhnite sa zbytočným chybám.Dodanie založené na FRU, ktoré ste poskytli ste predišli chybám, Po-predajný servis Našich výrobkov sú prostredníctvom odborných skúšok funkcie, prísne vzhľad audit, aby sa zabezpečilo, že pôvodný originálny tovar. Vzhľadom na presnosť elektronické výrobky, rozmanitosť, doprava škody spôsobené rôznymi faktormi, ako sú škody na výrobku, nesprávne distribúcia, atď. Kontaktujte nás okamžite dať nasledujúcich po-predajný servis. 1. Za chybné funkčnosť a vzhľad tovaru, kontaktujte nás prosím do 14 dní. Budeme vám vrátenie peňazí alebo výmenu poradenstvo. Kupujúci bude mať vrátiť poplatkov a iných nákladov. 2, prosím, kontaktujte nás okamžite, keď tovar je zle, tak, že môžeme reedícia ich v čase. 3 záručná doba výrobkov je 60 dní. Škody na vzhľad nie je v rozsahu po-predajný. Máme profesionálne po-predajný systém. Prosím, neváhajte kúpiť. 4 Ak existuje akékoľvek škody na prepravu a balenie je zjavne poškodený, prosím, otvorte balík a poradiť s kuriérom, osobne, tak, aby sa zabránilo zbytočné problémy. Ak zákazník podpíše a dostane balíček priamo, sme nie je zodpovedná za to.

Chceme len, aby si 100% vašej spokojnosti po predaji, sa, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu, zatiaľ čo dostanete dobrú náladu, samozrejme, budeme robiť to isté th Dopravná kategória 1 Všetky výrobky sú balené v predvolenom nastavení, pomocou Čína Príspevku je obvykle malý balík (zvyčajne 15 pracovných dni, aby sa dospelo, sviatky a iné externé faktory, bude oneskorený príchod) 2 Podpora FEDEX,TNT,SF,Čína príspevok vzduchu balík ,EMS,DHL,UPStransport,zasielateľ je znáša predávajúci 70%Ak potrebujete tieto druhy dopravy, dajte nám prosím vedieť. 3 Prepravu nezahŕňa clo a colné odbavenie služby. 4 v dôsledku colné predpisy, môžeme odstrániť BOIS batérie v predvolenom nastavení. 5 doručíme tovar v lehote 3-5 pracovných dní po platba na www.tantra-egypt.sk. 6 sme sa zistilo, že škoda bola spôsobená tým, že preprava. Prosím fotografovať v čase a kontakt so zákazníkom služby. Budeme komunikovať s dopravného podniku. 7 uistite sa Prosím, správnosť a úplnosť váš príjem adresu na www.tantra-egypt.sk pri nákupe tovaru. Veľkoobchod poriadku Naša spoločnosť sa špecializuje na elektronické výrobky pre mnoho rokov, s bohatými skúsenosťami a silným silu, s podporou pre veľkoobchodné vlastnosti. Vitajte dlhodobú a stabilnú spoluprácu, dať uspokojivú cenu ústupkov a dobré po-predajný prostredie! Spôsob platby Podporovať rôzne druhy platieb, vytvorenie komfortný, pohodlný a kvalitný zážitok pre vášho nákupu. Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám prosím E-mail, alebo on-line kontakt. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné. Zákaznícky servis je v našej spoločnosti tradíciu. Je to naša česť uspokojiť budete s naším tovarom a službami. Prosím, dajte nám vedieť, pokiaľ vám posielať žiadne negatívne pripomienky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa váš nákup príjemným zážitkom. Ak ste spokojný s mojou produktoch a službách, prosím dajte nám pozitívne 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: nv140fhm n62, plynový sporák nohu, lenovo t470 lcd, 00ny657, plynu kazety hlavu, n140hca, bleskový vlk kábel, fru 01en100, emanco šperky, thinkpad a485.


( 0 Hodnotenie )

Počet