16 GB 64 GB 128 GB pôvodný dosky pre iPhone 6 Plus bez odtlačkov prstov bez Dotyk ID odomknúť logic board iOS doprava zadarmo

€40.11


Testované Dobré Pracovné Originálny Továreň Odomknutý 16 GB 64 GB základná Doska Pre iPhone 6 Plus 5,5 palca, bez odtlačkov prstov bez Dotyk ID Logic board kvalitné a pohodlné cena 100% Originálne Testované po jednej pred odoslaním Vitajte v našom obchode! Venujte prosím pozornosť k našej dôležité tipy : 1.Keď sa rozhodnete miesto, aby z nás, prosím, prečítajte jasne ako je uvedené nižšie,ak máte akékoľvek pochybnosti o tom len pls kontaktujte nás najprv sa budeme snažiť vyriešiť váš problém. 2.Ak chcete umiestniť bluk objednávky,prosím kontaktujte nás a požiadajte o citáty,dáme vám najlepšie whoelsale ceny. 3.Doska je 100% originál a odomknutý,ale to sa používa,nie je nové , to môže fungovať v každej krajine ,môžete vašu objednávku so 100% istotou. 4.máme aj iné základné dosky pre značku apple iPhone a pre značku samsung ,ak potrebujete ,pls kontaktujte nás. 5.Mali by ste si lepšie vybrať DHL/EMS express lodnej dopravy,základná doska môže byť zaslané s bezpečnosti a rýchlejšie. 6. ak neviete, ako nainštalovať rada,pls požiadať o pomoc pre inštaláciu odborných osoba, vďaka!

Štítky: pre iphone 6 logic board, telefón iphone 6 doske, iphon doska, apple hodinky rada, ifone 6 doske, iphone 78plus, iphon 7 doska, iphone 6 plus logic board doska, apple iphone 6 motherboar, iphone 6p 64gb doska.


( 0 Hodnotenie )

Počet