DoraTasia Veľkosť 34-43 Gladiator Členok Popruh Vysokým Podpätkom Kliny Otvorené Prst Letné Topánky Žena Strany Svadobné Topánky

€17.60


Milí kupujúci, Môže mám svoju pozornosť prosím, pre nasledovníkov? 1.Čínsky Jarný Festival sa blíži ,väčšina topánky továrne bude zastaviť ich výroby a začiatku prázdnin od 20. Januára do 12. Februára. ale naša spoločnosť bude naďalej pracovať do 30. Jan. kvôli väčšina topánky fabriky sú v dovolenku,takže niektoré topánky nemusia byť odoslané v čase,prajeme pochopenie. 2.Náš služby zákazníkom bude offwork z 31. Januára na 11. Februára,ale počas prázdnin,budeme stále odpovedať správy. 3.Ak obuv je naliehavé pre vás,nekupujte počas našej dovolenky,pretože továrne sú na dovolenke,sme sa nemajú ako dostať topánky a vyslať k vám. 4.Naše topánky budú v predaji na webovej stránke počas Čínsky Jarný festival,keď nemáme žiadny spôsob, ako odoslať v čase. Ale príkazy sú zoradené skôr,pošleme v prioritou, keď sme sa späť do práce. V poslednej,ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti,prajeme vám sú šťastné a zdravé v roku 2019.. DoraTasia Obchodu,19.,Jan.

Štítky: čas kúpiť snehová fréza, náhradné cievky magnetické, náhradné popruh sledovať q9, timbuk2 taška cez rameno, usb základnej dosky, dell, myš usb sensei desať, usb mount zásuvka 12v, usb základnej dosky sata, timbuk2 tsa batoh.


( 0 Hodnotenie )

Počet