Profesionálne Nerezový 22 L L Digitálny Ultrazvukový Čistič Ohrievač Časovač

€179.92


Profesionálne Nerezový 22 L L Digitálny Ultrazvukový Čistič Ohrievač Časovač

Popis Produktu

V ultrazvukový čistič je mikroprocesorom riadený prístroj, ktorý používa ultrazvukové alebo vysokofrekvenčné zvukové vlny na čistenie šperkov a iných jemné položky. Ultrazvukové čistenie je založené na kavitačný efekt spôsobený vysokofrekvenčné ultrazvukové vlny vibračných signálov v tekutiny. Mikroskopické bublinky, ktoré rozšíria a rýchlo sa zbaliť spôsobiť kavitácie, ktorá vytvára účinné čistenie akcie na povrchu objektu čistí. Okrem toho, bubliny, ktoré sú dostatočne malé, aby sa preniknúť aj mikroskopické trhliny, čistenie nich dôkladne a dôsledne.

Vysoká účinnosť šetrí čistiaci prostriedok, tepelná energia, pracoviska a práce!

Vstavané výkonné prevodníky môžu posilniť ultrazvukové energie a robiť vynikajúce čistiace výsledky. To je využitie digitálnych program v ultrazvukový čistič na ovládanie jednotky, podľa množstva a stavu položiek, ktoré majú byť vyčistené zvoliť pracovný čas cyklu. Ako výsledok, je to pohodlnejšie a efektívnejšie ako ručné umývanie, parné čističe, vysokotlakové prúd vody čistenie alebo iné stroje. Rozšírené Kartáčovaný Nerez Čistenie Nádrže, aby sa zabránilo korózii vode odolnosť a udržať nádrž hľadá vždy nové.

(Na porovnanie, bežné nehrdzavejúcej ocele čistenie nádrže budú špinavé žlté korózii vody škvrna na povrchu po dlhšom čase používania, a to je ťažké byť odstránené.

Aplikácia

Profesionálne Použitie: Lekárske a Dentálne Kliniky, Tetovanie Obchody, Vedeckých Pracovísk a Golfové Kluby. Jewelers, Optikov, Hodinárov, Starožitnosťami a Elektroniky Workshopy atď. Osobné alebo Domáce Použitie: Šperky: Náušnice, Náhrdelníky, Prstene, Náramky a Diamanty. Okuliare a Hodinky: Okuliare, slnečné Okuliare, Optické Šošovky, Kontaktné Šošovky, Doplnky, Hodinky, Retiazky a Vodotesné Hodinky. Komodity: Tetovanie Zbrane a Rúry, Elektrické holiace strojčeky Hlavy, Žiletky, zubné Protézy, Hrebene a zubné kefky. Kancelárske potreby: Pero-hlavy, Tlačiareň-hlavy, Atramentové Náplne a Tesnenia. Kovové Predmety: Staroveké Mince, Odznaky, Ventily, Stroj Trysky, elektronických Komponentoch a Mechanické Časti. Kovový Riad: Vidličky, Nože, Lyžice a Iné Malé Silverwares atď. Funkcie

1. Odolná konštrukcia z nerezovej ocele.

2. Ultrazvukové čistenie a kúrenie môžu pracovať súčasne.

3. Vysoká účinnosť čistenia pre malinký škvrnu častice.

4. Ideálny pre čistenie longhole, finedraw a útulku kus časť alebo obrobku, nie je potrebné dotýkať sa čistiacu kvapalinu podľa vašich rukách.

5. Veľký digitálny časovač a zobrazenie teploty na presné umývanie čas a reguláciu teploty.

CE, FCC a RoHS Schválené.

6. Vstavaný Výkonný Snímač môže posilniť ultrazvukové energie a robiť vynikajúce čistiace výsledky

7. Z nehrdzavejúcej ocele tesne priliehajúce veko s rukoväťou, aby sa zabránilo vody tepla z difúzne.

8. Skidproof gumené nohy.

9. Používajte len vodu z vodovodu na všeobecné čistenie, môžete tiež pridať 5-10 ML čistiaceho prostriedku do vody, s cieľom posilniť umývanie výsledok, keď je to potrebné.

10. Uložiť na čistenie rozpúšťadlá, tepelná energia, pracoviska a práce.

Špecifikácie

Nádrž Materiál: Nerezová Oceľ SUS304

Vykurovací Výkon: 600W

Ultrazvukové Výkon: 480W

Frekvencia: 40kHz

Napájanie: AC220V 50Hz

Objem Nádrže: 22 L

Nastavenie času: 1 - 30 minút (LED Digitálny Displej)

Nastavenie teploty: 0-80 stupňov Celzia

Snímače Množstvo: 8 nastavenie

Nádrž Veľkosť: 19 1/2"×11 1/2"×6" (L x W x H)

Ultrazvukový Čistič Veľkosť: 22"×13"×11" (L x W x H) Balík

1 x Ultrazvukový Čistič

1 x Čistenie Košík

1 x Návod na použitie Príbuzné Produkty

Informácie O Firme

Štítky: 2 l plastové nádrže, 12v 8kw ohrievača, elektrické termočlánok, rám teplejšie, matrac teplejšie, 5kw auto ohrievača, Čistič, lupa " rám ohrievača, sklo ohrievača, ohrievač salón.


( 0 Hodnotenie )

Počet