MANF ER20-1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/3.175 0.008 U Precison Jar Collet Chuck Pre CNC Frézovanie Sústruh & Stroj Sústruh

€6.67


O tarifách

Zákazníci, ktorí si loď z Číny, ktoré sú potrebné, aby sa ich vlastné povinnosti. Ak potrebujete, zabezpečíme poukážky a vyplňte cenu zodpovedajúcu polovici aktuálna cena produktu.

O veľkoobchod Obchod podporu veľkoobchod, prosím zanechať správu na prerokovanie veľkoobchodné ceny a logistika metódy.

Vynikajúce plavidlá, Stabilný a spoľahlivý

Vnútorný kruh vonkajší kužeľ, sústredné presnosť 0.008 u

Široko používaný v frézovanie, vŕtanie, t hread ťuknite na položku, gravírovanie, CNC, vreteno stroja, a iné upínacie nástroje; starý majster preferovaný nákladovo efektívny nástroj.

Vysoká presnosť collet chuck

Vynikajúce prevedenie, vysoký a dôslednosť ochladzovací noriem, ich životnosť je 30% vyššia ako trhová je collet chuck.

Veľké upínacie sily a široký rozsah upínania

Concentricity je 0.008, presnosť 0.008 a stabilné presnosť robí nástroj život nárast o 20%.

65Mn materiál

Po tepelnom spracovaní a studena a kalenie, sila je pomerne vysoká. Má určité pružnosti a plasticity; únava limit sa rovná farebné zliatiny jar

Vynikajúce plavidlá Veľké upínacie sily

Nádherné spracovanie Nádherné povrchu

Inštalácia

1. Slot na jar collet chuck je umiestnený v excentrický kruhu postavenie matice. Zatlačte collet chuck v smere som ndicated šípky, kým sa neozve cvaknutie, čo naznačuje, že collet chuck je na mieste.

2. Nainštalovať jar collet chuck nástroja a skontrolujte, či nástroj nie je na mieste.

3. Nainštalujte matica na ramienka a dotiahnite pomocou kľúča. (Odporúča sa utiahnite maticu s momentový kľúč).

Demontáž

Po bezzávitová maticu z drieku, vytiahnite nástroj, zatlačte ju z prednej časti collet, zatlačte ju nadol proti spodnej časti kruh excentrický, a zatlačte collet šikmo do collet a matice sú rozobraté.

1. Nesprávna montáž môže poškodiť presnosť collet a môže mať za následok poškodenie maticou.

2. Používajte iba zodpovedajúce pramene zostaviť maticu.

3. Žiadne držanie nástroja, ktorý presahuje rozsah upínania.

Napríklad: Φ12-11 mm jar chuck

1.Nepoužívajte Φ12-11 mm collet držať nástroj väčšie ako Φ12-11 mm alebo nástroj menšie thanΦ11.5 mm. Je lepšie použiť nižšie upevňovaciu Φ12mm pre stabilný štát, a precíznosť môže dosiahnuť požiadavky ( Φ12.0 mm - Φ11.5mm môžu byť použité v tomto príklade).

2.Vložte nástroj, rovnako ako je to možné, do collet chuck dĺžka dosiahnuť lepšie výsledky. Nástroj na vkladanie dĺžka by nemala byť menej ako 2/3 dĺžky collet chuck. Nesprávne vloženie nástroj môže zdeformovať sa collet a bude mať za následok zlé radiálne preskočiť chyby a nástroj na rozbitie.

Mnoho nových zákazníkov príde do obchodu a pýtať sa: Maggie, Prečo je váš obchod drahšie než ostatné " rovnaké produkty?

Odpoveď: Budeme odpovedať na túto otázku mnohokrát každý deň. Mnohé výrobky sa pozrieť na podobné, ale majú odlišnú kvalitu od materiálu sám, na tepelné spracovanie, spracovanie tokov, kontrola toku, detail produktu, produkt kompatibilita a tak ďalej.

a. Ceny rôznych materiálov výrazne líši medzi výrobcami a cena každú tonu surovín sa líši tým, že o 1000-2000 RMB.

b. Tepelné ošetrenie má rôzne požiadavky. To je účtované kilogram, sa líšia o 1.08 1,5 RMB za kilogram. Maggie sa zvyšuje vysoká frekvencia aging ošetrenie a -180 stupňov hlboké zima, spracovanie, ktoré nemôže darček od vzhľad, ale má rozhodujúci vplyv na životnosť a stabilitu produktu.

c. Technológia spracovania prijíma celý riadok CNC vnútorného otvoru brúska. V porovnaní s produktmi, spracovávať bežné vnútorného otvoru brúska, vnútorný otvor má lepšie rovnosť a hladkosť, nehovoriac presnosť.

d. Kontrola technológia: je Tam iný na skontrolovať frekvenciu, kvalitu rozchod a korektúra každý deň.

Preto, kvalita produktu je náš život. Maggie je prísne do tvorby výrobkov a dúfa, že zákazníci môžu používať nákladovo efektívne produkty.Ďakujem vám veľmi pekne za vašu stálu podporu našich zákazníkov. Ďakujem.

Výhody naše produkty: Vysoko pevné a odolné,na Povrchu nickeling process, výtvarné spracovanie, vysoká presnosť.

Iné peer produktu: Deformovateľné, nondurable,Hrdzaveniu, nízka presnosť .

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu stálu podporu našich zákazníkov. Ďakujem.

O Platbu

Akceptujeme: VISA,Master Card,escrow

Pri použití viazaný,vaše peniaze sú uložené bezpečne na dobierku,platba musí byť uskutočnená s 3days objednávky, ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Potvrdenie Adresu, meno a priezvisko

Všetky produkty budú tssted prísne pred odoslaním.máme loď na Aliespress adresu len.Prosím, uistite sa, že youraddress v www.tantra-egypt.sk.je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.a ruský kupujúci prosím, zanechajte nám vaše celé meno,čo je veľmi dôležité,ďakujem.

Naše Služby

on-time dodávky

Vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijaté istý čas.

Vracia & Refynd

Vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas.

Štítky: lietať fréza mlyn, collet er20, chuck bt40, kovové sústruh chuck späť dosky, vidlica qr, lineárne sprievodca nema23, ER20, Collet, sústruh chuck späť dosky 100 mm, klip er 20.


( 8 Hodnotenie )

Počet