Auto batožinového priestoru zadný nárazník ochrany nálepka PRE mini cooper r56 range rover evoque bmw e92 nissan qashqai j10 mercedes a classe

€10.54


Funkcia: Materlal: Vysoko kvalitný silikónový polymér materiálu, teplo /chlad odolnosť, odolnosť voči oderu, anti-aging, nepremokavé & odolnosť voči UV žiareniu. Deslgn: Goog Hľadá, Flexibilné a nešmykľavý povrch dizajn, Instructlons: Jednoduché D. I. Y nainštalovať do 5 minút Funkcie: Nákladovo efektívne chrániť auto zadného nárazníka pri nakladaní vykladanie luggages, potraviny, nástroje poľa a tak, že zabraňuje nepríjemným škrabancom a zabezpečuje ochranu proti šmyku. Aj to môže byť použitá na pokrytie existujúcich škrabance, poškodenia laku. Poznámka: uistite sa, že vaše auto zadný nárazník hodí naše nárazníka stráže pred nákupom. Popis: 1. High grade anti-škrípanie gumy s matným povrchom, je jemná a silná 2. Groove dizajn a non-slip funkciu zabránenie pádu z vecí, ktoré ste dočasne dať 3. Pokrytie existujúcich škrabance a chráni vaše auto pred opotrebovaním, škrabance laku škrabance, atď. 4. Dokonalú priľnavosť, jednoduchá inštalácia, 5. Vyzdobiť auto vystúpení, aby vaše auto zvláštne a jedinečné 6. Rozmery:(L*W): 90x8cm/35 x 3-palcový tom, Ako nainštalovať túto položku? 1.Nájsť správnu inštaláciu pozíciu, pred odstránením pásky, ochranné fólie na produkty. 2.Čistenie povrchu montážnej polohe, aby sa zabezpečilo, že je to čisté a bez oleja, mastnoty a vosku a tak ďalej. 3.miesto položka na presnú polohu opatrne Vložte orezania,stlačte ju, aby zabezpečila dobrá priľnavosť. 4.prosím, nenechajte si umyť vaše auto v 24 hodín,tak to môže byť najlepší pevnosť. 5.prosím tepla lepiacu pásku pod položkou na Zvýšenie priľnavosti ak máte hot sušič na vlasy. (pásky ovplyvnený počasím teplota)

Štítky: mini cooper cabrio gumy, r56 zadný nárazník, pomo qashqai, nárazník mini r56, mini cooper boot gumy, nárazník nissan qashqai, qashqai sukne, popolník qashqai, nárazník qashqai, golf lcd.


( 0 Hodnotenie )

Počet