Móda modré crystal topaz akvamarín kamene, diamanty klip na náušnice pre ženy biele zlato strieborná farba šperky brincos darček

€8.24


O tejto položky

1. Módne modrá fialová červená crystal klip na drop náušnice pre ženy, s AAA zirkón diamantmi vykladané, elegantné, romantické a trendy. 2. Trikrát z 18k biele zlato plátované striebrom, Pevné a Trvanlivé, Zdravého materiálu. 3. Perfektné spracovanie, Vysoko leštené, Hladké, Pohodlné a jednoduché nosenie. Ideálny náušnice pre ženy. 4. Je to skvelý darček na Výročie, Narodeniny, Valentín, deň Vďakyvzdania a Vianoce! 5. Aj príjemné na nosenie pri práci, party, alebo na dovolenku 6. Vysoký stupeň šperky velvet darčeková taška je zahrnuté 7. Budeme loď všetky objednávky do 5 pracovných dní. 8. Dopravy: www.tantra-egypt.sk štandardná doprava, bezpečné a rýchle.

Vysoký stupeň šperky velvet darčeková taška je zahrnuté

Udržiavanie poriadku jewelries:

Hoci jewelries sú vyrobené z veľmi pevného a odolného kovu, stále môže byť poškriabaný abrazívne materiály, ako sú kamene, brúsny papier, a dokonca aj kalenej ocele nástroje a náradie. a. Vyhnite sa nárazom alebo kolízie b. Vyhnite sa kontaktu s žieravé látky c. Venujte, prosím, vypnite, keď osprchovať sa d. Uložiť vaše šperky vnútri mäkké tkaniny tkaniny vrecku spätnú Väzbu Vašu podporu a dôveru, je najväčším impulzom pre nás: 1. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo sa chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie služby.

S akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás!

Štítky: zlatý prsteň topaz, tribal klip náušnice, reťaz zlato, prírodné akvamarín visieť náušnice, aquamarin, diamantový prsteň, zástera japonsko, klip ucho, blue topaz zlato, peridot diamond náušnice.


( 2 Hodnotenie )

Počet