Európa Štýl Živice Leaf Model Domáce Dekorácie Moderné Sochárstvo Umenie Javorový List Socha V Kancelárii Dekoratívne Obývacia Izba Dekor

€25.06


Názov Produktu:Rozprávky Krídla

O Veľkosti :

Odpoveď: Dlhé:15.5 cm:1,2 cm Vysoká:33 cm

B: Dlhé:11.5 cm Široký:4,5 cm Vysoká:36.5 cm

C: Dlhé:13 cm Široký:4.2 cm Vysoká:30 cm

K dispozícii je tiež zobrazenie popisu v dolnej časti stránky podrobnosti

Materiál: Ochrana Životného prostredia Živice; kvalita je vysoká a chodidlách sú starostlivo zvárané a stabilný.

Zákaznícka Podpora: ① 24-hodinové rýchle doručenie; ② 24-hodinové on-line služby; ③ Č dôvodu vrátiť alebo vymeniť tovar do 15 dní

O Obchode

1.Balík používa bublina stĺpca, ktorý je veľmi robustný a vplyv.

2.Tam sú vysokej kvality, logistiky partnermi tu na zabezpečenie včasnosti parciel (niektoré parcely spolupracovať s úradný logistika)

3.Ak dostanete poškodenie položky, prosím, nie negatívne komentár, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis, poskytovanie obrázky, overte ho Reshipment pre vás

4.Ak zistíte, že niečo chýba, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis. Po overení hmotnosti, ak je tam niečo chýba, môžete reedícia zadarmo.

5.Ak logistiky už nie je aktualizovaný o nové informácie na dlhú dobu, môžete kontaktovať priamo on-line služby zákazníkom vyriešiť za vás. Neplatí pre spory priamo. Ďakujeme za pochopenie.

6.Vonkajšia vrstva používa čierna balenie vrecia Alebo žlté samolepiace pásky, tesnenia Zabezpečenie ochrany osobných údajov V zmysle balenie, ja a môj malý priatelia sú veľmi opatrní!

Štítky: steny stôl dekor, guanyin, moderné sochárstvo články, tanečník socha, sculptur, dekor socha, farba, kinetické sochy, home office moderný dekor, home decor.


( 1 Hodnotenie )

Počet