Tehotné Ženy Pracovné Nohavice Elastický Materskej Chudá Členok Nohavice Slim Vysoký V Strede Zúžený Šaty Materskej Slacks Tehotenstva Nohavice

€18.24


Tehotné Ženy Pracovné Nohavice Elastický Materskej Chudá Členok Nohavice Slim Vysoký V Strede Zúžený Šaty Materskej Slacks Tehotenstva Nohavice

Funkcie:

❤MATERIÁLU SOFT - Tehotenstvo nohavice bavlna a polyester. Materskej nohavice ponúknuť trochu natiahnuť tak, že si môžete vychutnať úplnú slobodu pohybu, a pracovné oblečenie pre ženy odolať vrásky. Ultra mäkké viac-bump časť, zaručuje perfektné padnutie,zabrániť kože, svrbenie a alergie v medziobdobí.

❤ŠPECIÁLNE BRUCHO PODPORU PANEL - Pri navrhovaní dámske materskej nohavice, sme uistite sa, že časť nad brucho môže zostať hore a neustále podporu na bruchu. Vhodné pása, fit brucho panel okolo pása, rovný úsek ,plnej dĺžky,jednofarebné kariéru oblek nohavice pre tehotné ženy.

❤AKEJKOĽVEK PRÍLEŽITOSTI MÔŽE BYŤ NOSENIE - mohli by Ste nosiť materskej capris takmer na každú príležitosť, pracovné\strany\piknik\večera\chôdza\cestovanie. Ideálny pre všetky formálne situácie, business príležitosti a bežné čas.

❤MODERNÝ DIZAJN - Solid farba nohavíc, obsahujú vaše sebavedomie, keď ste tehotná a popôrodná. Elegantné ostrihané a rovnou nôh dĺžka pre všetky ročné obdobia v úrade. Dve lichotivé faux vrecká nosiť veci, pre vaše osobné potrebuje. Po brucho rastie, s tlačidlo a elastický pás na boku, môžete nosiť tento materskej nohavice v každom období tehotenstva.

Veľkosť Informácií:

M Veľkosť:45-52.5 KG

L Veľkosť:52.5-60 KG

XL Veľkosť:60-67.5 KG

XXL Veľkosť:67.5-75 KG

Ďalšie Detaily:

O Spätnú Väzbu

Zaviazali sme sa k vašej úplnej spokojnosti. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správy, ak existuje akékoľvek otázky.

Ak ste spokojní, prosím, nám prospech zanechať 5 hviezdičiek postive spätnú väzbu po prijatí položky.

O Platbu

Prijímame len priame on-line platby. Objednávky dokončený do 48 hodín alebo menej dostanú prioritou, oddelenie pre spracovanie.

Dokončite, prosím, vašu platbu do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo bude objednávka zrušená zo systému automaticky.

Prosím, uistite sa, že dodacia adresa a kontaktné údaje sú správne a úplné.

O poslaní, Budeme loď sa čo najskôr po vašej platby vymazané.

Všetky poškodené predmety, mŕtvych na príchod & nedostatok pohľadávky musí byť vykonaná do 24 hodín od doručenia alebo pohľadávku, môže byť zrušený.

Dôležité Upozornenie

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore – nenechajte sa zmiasť ich ďalšie poštovné.

Štítky: vlastné slacks, joker slacks, elegantné slacks, muži slacks, zlato slacks, womans slacks, dieťa slacks, pás slacks, zadarmo slacks, ssd slacks.


( 0 Hodnotenie )

Počet