550ml Simulácia Drevený Sud Dvojvrstvové Pivo Hrnček z Nerezovej Ocele Pitie Šálky Kávy Drinkware Ručne Whisky Sklo

€13.90


[ Vynikajúci Materiál ] - Vyrobené z vysoko kvalitného 304 nerezovej ocele a živice, potraviny-grade, non-jedovaté, bezpečné, odolné, čisté a hygienické.

[ Jedinečný Štýl ] - Personalizované simulácia drevený sud dizajn, ideálny festival darček pridať nejaké špeciálne dekorácie na svoju stranu.

[ Vhodné Kapacity ] - Tento kalich je 6,5 x 3.7 x 5.7 palcový, 550 ml. Je ideálny pre pivo, víno, a akýkoľvek nápoj, a vychutnať si drink s priateľmi a milenci!

[ Ideálna Dekorácia ] - Tento kalich nie je len na pitie, nádoby, ale aj dobrý výzdobu v bare a domov, rovnako ako stylista. Kupujú tieto úplne unikátne poháre pre vaši priatelia a rodina sa zapôsobiť na nich.

[ Ľahko sa čistí ] - Tieto poháre sú ľahko umývateľné ako iné pivo hrnčeky, takže žiadne skryté objekty, šetrí čas a úsilie, a nebojte sa.

Pawaca ručne vyrábané drevené pivo hrnček, osobné 550ml simulácia drevený sud dvojvrstvové pivo hrnček na pitie pohár na pivo/ káva/ nápoj/ šťavy, najlepšie pivo darčeky pre strán/ home/ bar.

Funkcia

- Personalizované simulácia drevené hlavne design.

- Jednoduchý a univerzálny módny štýl, ktorý odráža ušľachtilý kvality.

- Inšpiroval darček pre rozlúčky, pivo strany, promócie, narodeniny alebo sviatok oslavy.

Špecifikácia

- Veľkosti: 16.5 x 9,5 x 14.5 cm/ 6,5 x 3.7 x 5.7 palcový

- Hmotnosť: približne 350 g/ 12.3 oz;

- Capcity: 550 ml;

Package Zahrnuté

1 x Simulácia Drevený Sud Piva Hrnček;

Štítky: šálku kávy, hrnček krúžok, bushcraft firesteel, silicon whisky sklo, bambusové hrnček, os sklo, pohár sklo, šálku kávy vzorkovníka, piva pivovar, pohár vína.


( 4 Hodnotenie )

Počet