80pcs/box Bubnové Vlasov Oblečenie Ovládanie Orange Vôňa Statické Držať V Tkaniny Tkaniny Zmäkčovača Listy Na Sušenie Drop Shipping

€6.94


Meno: 8 0pcs/box Bubnové Vlasov Oblečenie Ovládanie Orange Vôňa Statické Držať V Tkaniny Tkaniny Zmäkčovača Listy Na Sušenie Drop Shipping Výkon: Textílie Zmäkčovača list je textílie kondicionér určený špeciálne pre váš bubnové vlasov, pomáha chrániť vaše oblečenie, uteráky a posteľná bielizeň z krčeniu, statické držať a straty čerstvosti vplyvom tepla z bubnové na vlasy. Avivážou vo vašom bubnové na vlasy, oblečenie cítiť ako čerstvé, ak by boli sušené vonku na riadok. To môže byť dobrým pomocníkom pre tých, obsadené gazdinej, aby sa ušetril čas na domáce práce ako je žehlenie. Výhody: * ovládacie Prvky Statického Lipnúť * Vynikajúcu Hodnotu za peniaze * Zmäkčiť oblečenie * Poskytovať čerstvé a luxusné dlhé posledný vône Návod na Použitie: 1.Miesto sušenie v sušičke.Nastavte ovládacie prvky ako obvykle. Používať nízky alebo recommmended tepla nastavenie pre synthetics trvalého stlačte tkaniny 2.Odstrániť na Bubnové Sušičky Listy Z poľa 3.Miesto jednej Bubnové Vlasov List na vrchole mokré oblečenie, v vlasov. Extra kapacita nákladov môže vyžadovať, 2 listy. Štart na vlasy. 4. Keď sušenie je kompletný zrušiť použitý list. Vaša bielizeň bude cítiť jemné, svieže vôňe a statické zadarmo. Package Zahrnuté: 1 X okno (80pcs)

Štítky: vlasy vonkajšie, pán silný, textílie zmäkčovača list, handričkou kôň, esd peny, žehlička pary, handričkou uterák, hifi stojan, mäkké zmäkčovača vody, pláž deka na piesku.


( 5 Hodnotenie )

Počet