Sada na šitie bábik Pugovka bábika Christina diy, своими руками, рукоделие, творчество, хобби, увлечения, тильда, игрушка, шитье, выкройка, мастер-класс, подарок

€8.54


★ S Pugovka bábika šijacia súprava, budete tráviť čas pre fascinujúci hobby a vytvoriť krásne hračky vlastnými rukami. Naše sady na výrobu bábik bude originálny darček, hračku pre dieťa, alebo ornament pre interiér.

★ Rast skončil bábika je približne 25 cm.

★ Obtiažnosť 2 z 5. odporúčaný vek od 14 rokov.

★ Sada obsahuje: knitwear pre telo bábiky, tkaniny pre oblečenie a obuv, modely, bábiky a oblečenia, krok-za-krokom inštrukcie s foto, vlasy cod 50 cm, oči, tlačidlá, príslušenstvo.

★ Balenie. PÁN Abor je zabalený v svetlých farieb, tak to môže byť prezentované.

★ Šitie technológie: set je vhodný pre začiatočníkov, bábika je šité na jednoduchú techniku, vzor hlavu a telo je jeden kus. Ak chcete, môžete vložiť пенопластовый lopta s priemerom 6 cm v hlave, to bude zjednodušiť úlohu pri balení tela.

★ Bude potrebovať ďalšie: vlákno je mimoriadne silná; vlákna z mäsa farby a farebné textílie; tmel; ihla je dlho na upevnenie ruky a nohy; v miznúce značku; пенопластовый loptu D 6 cm (voliteľné).

Tam môžu byť drobné zmeny v konfigurácii, v závislosti na dávke dodania.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

www.tantra-egypt.sk neumožňuje predajcov z Ruska na odoslanie do iných krajín.

Môžete zadať objednávku do iných krajín na našich webových stránkach dodávateľa, napíšte nám na Instagram alebo e-mailom dodávateľa

Štítky: šiť hračka, ovládač lcd, at065tn14, cítil nastaviť, bábika šiť, DIY bábika, remeselníkov a kutilov, remeslo, príslušenstvo plavidlá, dyi auta.


( 4 Hodnotenie )

Počet