Yeshibation Bezdrôtový Spätné Kamery Pre Mazda 3 Mazda3 Hatchback HD CCD, Nočné Videnie Parkovacia Kamera Bezdrôtový Vysielač

€21.96


HD CCD Čip + Nočné Videnie + Vodotesný +170 Široký Uhol Bezdrôtovú Automobilovú parkovacia Kamera / Backup Parkovacia Kamera / Zadnej Kamery, je To Nosenie M odels : Pre Mazda3 5-Dverový Hatchback 2007~2009

Pre Mazda3 (BK Série 2) SP23 hatchback (Austrália) 2008~2009

Pre Mazda3 Maxx hatchback (Austrália) 2009~2011

Pre Mazda3 MPS (Európa)

Pre Mazda3 s hatchback (US)

Viac komponentov obrázky pre referenčné Poznámka: skontrolujte Prosím Cúvaní svetlo strane, než si kúpite a potvrďte veľkosť,vhodné pre vaše auto,pretože Rôzne krajiny auto možno rozdiel.

Zvláštna Poznámka: Prijímače sú rozdelené do dvoch kategórií: 1) MODEL RCA pre Pripojenie auto displej 2) MODEL AUX pre Pripojenie k prenosný GPS navigačný Pred nákupom sa uistite, musíte prístroj pripojiť prenosný GPS navigácia s alebo bez AV vstup funkcie a rozhrania. Uveďte, aké rozhranie, ak objednávku bez správu, reštaurácia predvolené RCA auta. O preprave Zásielky budú usporiadané do 3 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené. Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave. Doprava-spôsoby, ako Sme zvyčajne loď Doprava Zadarmo / Po Registrované Vzduchu Mailand www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, DHL, EMS, ARAMEX --- je pre Kupujúcich.. Spojených Štátov, Kanady, Austrálie, Ruska a Európy, sú naše hlavné trhu. Spätná väzba Zákazníka uspokojivé je náš konečný cieľ. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte problém, alebo otázku, kontaktujte nás, prosím, pred otvoriť spor, alebo ponechanie ľubovoľného typu spätnej väzby. Všetky správy alebo e-maily budú zodpovedané v rámci jedného pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na našu správu.

Štítky: 6 mazda, príslušenstvo pre ford explorer 5, acsesoaries mazda 3, radiacej páky jaguar, kamera zadná mazda 3, vzdať sa 3 thermistor, priame mazda 3, mazda 3 záložný fotoaparát, príslušenstvo pre ford focus hatchback 3, kábel vzdať sa 3.


( 0 Hodnotenie )

Počet