Univerzálny Mobilný Telefón, Tablet Držiak Na Stojan Pre IPad Mini Vzduchu Samsung 360 Stupeň Dlhé Rameno Lenivý Posteľ, Stôl Tablet Mount Support

€6.57


Popis:

Funkcie:

- ŠIROKÁ KOMPATIBILITA : v posteli mobil držiak sa hodí pre všetky 4.7~7 palcový zariadenia, ako sú iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8P/7/7P/6/6,Google Nexus,Samsung S10/S9/S8/Poznámka 10, Huawei P20/P10/MATE 30/MATE 20 atď.

- PREMIUM OCELE MATERIÁLY : telefón vrchu sa funkcie robustné a nastaviteľné Oceľové rameno, zabezpečuje dlhú životnosť a ľahko stabilitu, poskytuje viac presné a stabilné polohy ako gooseneck dizajn bez triašky.

- VÝBORNÝ NOVÝ DIZAJN : Tento telefón stáť nebude triasť, keď sa budete pozerať video, čítať alebo rozprávať.Rameno sa dá otáčať o 360°, môžu uspokojiť potreby všetkých smeroch; stand by mohli byť zložené, ľahko sa prenáša.

- VOĽNÉ RUKY : Dlhé, pružné spony gooseneck rameno umožňuje pohodlne si sadnite alebo ľahnite si pohodlne na vychutnávajte si videá a príležitostné momenty, úplne uvoľniť ruky. Plešiny twist ho do "Y" alebo "Z" tvar pre lepšiu stabilitu.

- OTOČNÁ & POHODLNÉ ZOBRAZENIE:Vychutnať skvelé čítanie, film alebo prepnúť hry v akomkoľvek uhle sa vám páči, úplne uvoľní ruky, takže môžete ležať pohodlne na posteľ alebo gauč.

Inštalačné inštrukcie:

1. otočiť doľava na voľné skrutky a dať do screwball, potom sa otočte doprava, ak chcete zablokovať otočná časť.

2. otočiť doĺava, ak chcete otvoriť dno klip, dajte ju na tabuľku, ktorú chcete, a otočte ho v smere hodinových ručičiek, aby fixate to.

3. dať telefón v pravom hornom vrchu.

Špecifikácie:

Dĺžka:27 v

Hmotnosť:400g

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Maximálne zaťaženie: 1500g

Package Zahrnuté:

1X Držiaka Telefónu

Štítky: lenivý rameno 2, podpora tv stôl, svorka rameno ipad, arm tablet, držiak tabletu, pan ipad mini, arm stojan tabletu, batary ipad mini, vga ipad mini, baseus lenivý rameno.


( 0 Hodnotenie )

Počet