Vodotesný GPS Puzdro,Držiak Prípade Taška pre 4.3" 5" GPS TOMTOM, GARMIN Magellan GPS viazať na motocykel

€23.58


Vodotesný GPS Puzdro,Držiak Prípade Taška pre 4.3" 5" GPS TOMTOM, GARMIN Magellan GPS viazať na motocykel,Bicykel.

Dôležité : Aký je váš Smartphone/Pablets veľkosť?

Tento GPS držiaky V5G je určený na podporu 4.3-5-palcové GPS ako TOMTOM, Garmin, Magellen GPS perfektne!

A je lepšie, že náš prípad je dlhšie, než je váš prístroj, tento dodatočný priestor pre kábel vedúci slúchadlá alebo moc banka účtovať.

Takže , prosím, opatrenie vaše zariadenia pred objednaním to miesto, zabezpečiť, že máte správnu veľkosť. Poznamenajte si maximálna veľkosť 14 x 9 x 3 cm.

Tento GPS Mount V5G je vždy použiť spolu s power bank balené v 2. poschodí a GPS v 1 st floor, to je vaša nabíjanie, vodotesná, nikdy vypnite a slúchadlá môžete dostať z nepremokavé otvor na pripojenie GPS.

Ak chcete kúpiť sadu s našimi power bank a slúchadlá špeciálne navrhnutá pre jazdu na bicykle a motocykle, navštívte prosím našu predajňu pre výber s dobrým zľavu, ak si kúpiť sady.

Skontrolujte, či je veľkosť našej puzdro oblek pre váš prístroj, ak nie, si môžete pozrieť nižšie uvedenej tabuľky, ktorá veľkosť je najviac vhodný, alebo nechajte nám správu, dáme vám odpoveď.

Popis:

Fotografie od našich zákazníkov :

Štítky: garmin gpsmap 62, magellan gps navigácie, tomtom, rám garmin oregon 600, garmin, gps tomtom 2, explorist, tomtom xxl, podporu tomtom, motocykel tašky strane nepremokavé.


( 1 Hodnotenie )

Počet